Γιάννης Αντετοκούνμπο: Συνεχίζονται οι «βόμβες» για το μέλλον του!

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, βρίσκεται στο επίκεντρο των φημών σχετικά με το μέλλον του, με πολλούς «μνηστήρες» να τον θέλουν…

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, έχει γίνει τις τελευταίες ημέρες το πιο «καυτό» όνομα στην αγορά του NBA και όχι άδικα, καθώς το 2026 εκπνέει το συμβόλαιό του με τους Μιλγουόκι Μπακς. Τα σενάρια για πιθανή ανταλλαγή του, δίνουν και παίρνουν, με τους Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς να είναι στην «pole position». Ωστόσο, έχει προστεθεί και άλλη μία ομάδα στο κάδρο…

Αυτή είναι οι Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ, όπως γράφει η σελίδα Fadeawayworld. Οι «κεραυνοί», έχουν ήδη τον Σάι Γκίλτζιους-Αλεξάντερ στο ρόστερ τους και μαζί με τον Γιάννη μπορούν να φτιάξουν ένα δίδυμο που μπορεί να φέρει τα πάνω-κάτω στον «μαγικό κόσμο» του NBA, αναφέρει χαρακτηριστικά ο Φραν Λέιβα στο δημοσίευμά του για τη σελίδα αυτή.

Αναλυτικά το δημοσίευμα:

«Ο Σάι Γκίλτζεους-Αλεξάντερ και ο Γιάννης μπορούν να δημιουργήσουν ένα ασταμάτητο δίδυμο στο ΝΒΑ. Ο Σάι θεωρείται ένας από τους πιο ολοκληρωμένους γκαρντ στο ΝΒΑ, αφού μπορεί να φτάνει μέχρι τη ρακέτα, να κερδίζει φάουλ και να οργανώνει την επίθεση. Ο Γιάννης από την άλλη, κυριαρχεί σε άμυνα και επίθεση, μπορεί να μαρκάρει πολλαπλές θέσεις και να τρέξει τη μπάλα στο transition.

Ο Γιάννης έχει συμβόλαιο μέχρι το 2026 και έχει εκφράσει την δέσμευσή του στον σύλλογο. Αν οι Μπακς αποτύχουν όμως ξανά τα επόμενα χρόνια, ο Γιάννης μπορεί να ψάξει όλες τις διαθέσιμες επιλογές του. Από την άλλη, ο Σάι έχει συμβόλαιο μέχρι το 2027, όμως και αυτός αν δει πως οι Θάντερ δεν είναι στον δρόμο των επιτυχιών, ίσως ψάξει την έξοδο από τον σύλλογο.

Ένα σενάριο ανταλλαγής που θα στέλνει τον Γιάννη σε ένα πιο νεανικό σύνολο όπως αυτό των Θάντερ, θα μπορούσε να κάνει πραγματικότητα τη δημιουργία αυτού του διδύμου. Είτε γίνει κάτι στην free agency, είτε με ανταλλαγή, ένα τέτοιο δίδυμο θα μπορούσε να φέρει εφιάλτες σε όλους τους αντιπάλους».

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News