Ολυμπιακός: Πότε θα είναι έτοιμος ο Γιαζίτσι - Τι έλεγε για τη νέα του ομάδα και τι τον εντυπωσίασε

Στον Ολυμπιακό, ο οποίος είχε ασχοληθεί ξανά και τον Αύγουστο, περιμένουν πολλά από τον Τούρκο μεσοεπιθετικό.

Ο Τούρκος μεσοεπιθετικός ανακοινώθηκε το Σάββατο από τον Ολυμπιακό και ξεκινάει δουλειά για να μπει κι αυτός στην αγωνιστική εξίσωση του Μεντιλίμπαρ.

Ο Γιουσούφ Γιαζίτσι ξεκινάει άμεσα προπονήσεις με στόχο να ειναι πανέτοιμος μετά την διακοπή του πρωταθλήματος όπου θα τον βοηθήσει να καλύψει το χαμένο έδαφος που έχει αν και δεν πρέπει να ξεχνάμε πως ήταν με την αποστολή της Τουρκίας στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα παίζοντας μάλιστα και σε δύο αγώνες.

Είναι δεδομένο πως ο Μεντιλίμπαρ θα τον ρίξει και αυτόν στα «βαθιά» θέλοντας να τον εντάξει γρήγορα στην ομάδα για να βοηθήσει σε έναν τομέα που ο Ολυμπιακός έχει «θέμα» έως τώρα.

Ο Ολυμπιακός είχε ασχοληθεί ξανά με τον 27χρονο Τούρκο άσο και τον Αύγουστο αλλά τότε η μεταγραφή ήταν δύσκολη να γίνει με τον Γιαζίτσι να έχει στα χέρια του πολλές προτάσεις και διαφορετικές προτεραιότητες. Στην πορεία όμως, όπως αποδείχθηκε απο χθες όπου ειναι και επίσημα μέλος των Κυπελλούχων Ευρώπης, αποφάσισε να έρθει στον Πειραιά αφήνοντας στην άκρη σημαντικές προτάσεις απο σπουδαία πρωτάθληματα.

Ο Γιαζίτσι κατάλαβε πως στον Ολυμπιακό θα μπορέσει να συνεχίσει σε υψηλό επίπεδο για αυτό άλλωστε και υπέγραψε έως το 2027. Ο Τούρκος διεθνής άσος άλλωστε έδειξε με το… καλημέρα ενθουσιασμένος με τις συνθήκες που βρήκε στη νέα του ομάδα. Τόσο με το Γεώργιος Καραϊσκάκης που ειναι πλέον το νέο του «σπίτι» όσο και με τις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις στον Ρέντη όπου θα προπονείται καθημερινά με τους συμπαίκτες του.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News