Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Η πίστωση χρόνου που ζητάει ο Τεν Χαγκ

Το κλίμα στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν είναι και το καλύτερο μετά τα αρνητικά αποτελέσματα, με τον Τεν Χαγκ να ζητάει πίστωση χρόνου για να φανούν οι «καρποί» της δουλειάς του.

Το κλίμα στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν είναι και το καλύτερο δυνατό. Τα αρνητικά αποτελέσματα φέρνουν γκρίνια στο στρατόπεδο της αγγλικής ομάδας, ωστόσο ο Έρικ Τεν Χαγκ τόνισε πως θα χρειαστεί  χρόνος, για να μπορέσει η φετινή έκδοση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να βρει τα πατήματά της.

Ο Ολλανδός ξεκαθάρισε πως δεν ασχολείται με τα όσα ακούγονται γύρω του σχετικά με το μέλλον του στον πάγκο της Γιουνάιτεντ και ουσιαστικά ζητάει ξανά πίστωση χρόνου, ώστε να φανούν τα αποτελέσματα της δουλειάς του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Τεν Χαγκ:

«Δε σκέφτομαι αν θα απολυθώ, καθόλου. Όλοι πήραμε την απόφαση να μείνουμε μαζί. Η ιδιοκτησία, το προσωπικό, οι παίκτες, εγώ ο ίδιος. Πήραμε την απόφαση από μια σαφή ανασκόπηση του τι πρέπει να κάνουμε. Γνωρίζαμε ότι θα χρειαζόταν κάποιος χρόνος. Είμαστε στην ίδια σελίδα μαζί, Θα επανέλθουμε. Πάντα υπάρχει μια νέα μέρα και θα μάθουμε από αυτήν και οι παίκτες μου είναι δυνατοί χαρακτήρες και θα ανακάμψουμε».

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News