Αρης-Μορόν: Η συζήτηση πριν την Τούμπα και το υψηλό συμβόλαιο για 1+2 χρόνια

Οι άνθρωποι του Αρη είχαν και νέα επαφή με τον Λόρεν Μορόν για την ανανέωση και αναπροσαρμογή του συμβολαίου του πριν το ματς με τον ΠΑΟΚ σε καλό κλίμα. Αισιοδοξούν στην Αλκμήνης ότι θα απαντήσει θετικά ο Ισπανός

Ο Αρης ολοκλήρωσε μία ακόμα συζήτηση εφ’όλης της ύλης με τον Λόρεν Μορόν και μάλιστα πριν από το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα καταθέτοντας συγκεκριμένες οικονομικές προτάσεις για ένα από τα υψηλότερα συμβόλαια στο ρόστερ και πλέον περιμένει την απάντηση του Ισπανού.

Ο Μορόν, που είναι πρώτος σκόρερ και στη φετινή σεζόν με τέσσερα γκολ μαζί με τον Ελ Καμπί, άκουσε τον Αρη να προσφέρει συμβόλαιο για 1+2 χρόνια (αναπροσαρμογή του ισχύοντος συμβολαίου και επέκταση το καλοκαίρι για δύο ακόμα χρόνια), που θα του αποφέρει σταδιακά 700, 800 και 900 χιλιάδες ευρώ.

Στην πρόταση του Αρη υπάρχει και μια σειρά από μπόνους επίτευξης στόχων, ομαδικούς, αλλά και ατομικούς όπως γκολ, πρώτος σκόρερ, συμμετοχές και άλλα.

Στα γραφεία της Αλκμήνης υπάρχει πλέον αισιοδοξία όι ο Μορόν θα απαντήσει θετικά στην πρόταση που του έγινε, καθώς όλη η συζήτηση έγινε σε εξαιρετικό κλίμα.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News