Ολυμπιακός: Ωρα να «μιλήσει» το «Καραϊσκάκης» στην πρώτη μεγάλη ευρωπαϊκή βραδιά με την Μπράγκα!

Ο Ολυμπιακός, με σύμμαχο τον κόσμο του, δίνει την πρώτη εντός έδρας «μάχη» στο Europa League, με το σήμα του κατόχου του Conference League στο μπράτσο, απέναντι στην υπολογίσιμη Μπράγκα

Ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται για την πρώτη του εντός έδρας ευρωπαϊκή βράδια ως τροπαίουχος του Conference League. Ο Κυπελλούχος Ευρώπης, στο πλαίσιο της 2ης Αγωνιστικής της League Phase του Europa League υποδέχεται την πάντα υπολογίσιμη  Μπράγκα σε μια αναμέτρηση που θα διεξαχθεί στο Στάδιο «Γ. Καραϊσκάκης» την Πέμπτη (3/10) στις 19:45.

Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν μπροστά τους μια μεγάλη εντός έδρας πρόκληση και για αντεπεξέλθουν σε αυτή, θα χρειαστούν τον 12ο τους παίκτη. Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ και οι ποδοσφαιριστές του θα αναζητήσουν την πρώτη φετινή ευρωπαϊκή νίκη με στόχο τη νέα διάκριση εκτός συνόρων μετά τη μυθική περσινή σεζόν στην οποία έγραψα ιστορία.

Το «Γ. Καραϊσκάκης» θα πρέπει να είναι κατάμεστο σε έναν αγώνα μεγάλη σημασίας και ιδιαίτερης βαρύτητας, με τον Ολυμπιακό να θέλει να το πρώτο ευρωπαϊκό «τρίποντο» της σεζόν, απέναντι στην Μπράγκα, έναν πάντα υπολογίσιμο αντίπαλο από ένα πρωτάθλημα της πρώτης «γραμμής».

Να θυμίσουμε πως τα εισιτήρια της αναμέτρησης έχουν τεθεί ήδη σε κυκλοφορία και μπορεί να τα προμηθευτεί πατώντας ΕΔΩ

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News