ΑΕΚ: Πότε θα κάνει ντεμπούτο ο Μαρσιάλ

ΑΕΚ: Πότε θα κάνει ντεμπούτο ο Μαρσιάλ

Ο Αντονί Μαρσιάλ ήταν μια μεταγραφή – βόμβα που έκανε η ΑΕΚ, με τον Γάλλο αστέρα να προετοιμάζεται για να πάρει τα πρώτα του αγωνιστικά λεπτά

Η ΑΕΚ προχώρησε σε μια μεγάλη μεταγραφή που έχει να κάνει με τον Αντονί Μαρσιάλ. Για τον Γάλλο αστέρα η απόφαση να πει το ναι έχει να κάνει και με την επανεκκίνηση που θέλει να κάνει στην καριέρα του.

Στα 28 του ο Μαρσιάλ δεν θέλει να «σβήσει» μια καριέρα που ξεκίνησε με όνειρα χίλια και για την οποία ευθύνεται και ο ίδιος για την τροπή που πήρε.

Θέλει να γίνει η ΑΕΚ και η Ελλάδα το νέο του ξεκίνημα, τουλάχιστον όπως λέει και στο περιβάλλον του. Η αξία του αδιαμφισβήτητη αρκεί να την βγάλει και στο χορτάρι.

Ο Μαρσιάλ έχει ξεπεράσει πλήρως μια επέμβαση που είχε κάνει στην βουβωνική χώρα και δείχνει έτοιμος να παίξει. Προπονείται φουλ τελευταία και ο Ματίας Αλμέιδα σκέφτεται να τον πάρει αποστολή για το ματς του Σαββάτου με τον Παναιτωλικό.

Κάτι που θα φανεί στην προπόνηση της Παρασκευής. Διαφορετικά ο Μαρσιάλ και αν όλα πάνε καλά, θα είναι διαθέσιμος για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, που θα διεξαχθεί μετά την διακοπή για τους αγώνες των Εθνικών ομάδων.

Να σημειωθεί πως τελευταία φορά που αγωνίστηκε σε κάποιο παιχνίδι ο Γάλλος αστέρας, ήταν στις 29 Νοεμβρίου του 2023. Έπαιξε για 32 λεπτά στο εκτός έδρας 3-3 της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κόντρα στην Γαλατασαράι για την 5η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Champions League!

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News