ΑΕΚ Παρασκήνιο: Γιατί πήγε στα Σπάτα ο Ηλιόπουλος για να μιλήσει με τον Αλμέιδα

ΑΕΚ Παρασκήνιο: Γιατί πήγε στα Σπάτα ο Ηλιόπουλος για να μιλήσει με τον Αλμέιδα

Μια επίσκεψη με νόημα έκανε ο Μάριος Ηλιόπουλος στα Σπάτα όπου τα είπε για αρκετή ώρα με τον Ματίας Αλμέιδα και μέσα σε εγκάρδιο κλίμα

Η ΑΕΚ βρίσκεται στα καλύτερα της μετά τη νίκη στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό και την άνοδο της στην κορυφή του πίνακα της βαθμολογίας.

Κάπως έτσι έφτιαξε και το κλίμα στο εσωτερικό της και «κρύφτηκαν» πολλά πράγματα κάτω από το… χαλί της πρώτης θέσης.

Το βασικότερο όλων είχε να κάνει με την σχέση του Μάριου Ηλιόπουλου με τον Ματίας Αλμέιδα. Μια σχέση που από την αρχή της δεν ξεκίνησε καλά, με τον Αργεντινό να ήταν «δεμένος» με τον Δημήτρη Μελισσανίδη, αντιμετωπίζοντας με σκεπτικισμό τον αλέγκρο Μάριο Ηλιοπουλο.

Ο νέος ιδιοκτήτης της ΑΕΚ είχε ασκήσει έντονη κριτική για την εικόνα της ομάδας στα πρώτα ευρωπαϊκά ματς, με τον Αλμέιδα να είχε πει πολλά σε εκείνη την περιβόητη συνέντευξη Τύπου πριν την ρεβάνς με την Ίντερ Ντ’Εσκαλδές. Μάλιστα άφησε να εννοηθεί πως θα αποχωρήσει.

Εκεί «πάγωσε» κάπως η σχέση του με τον Ηλιόπουλο, ενώ μετά ήρθε και η ενόχληση του ιδιοκτήτη για τις πολλούς μυϊκούς τραυματισμούς κάτι που ήθελε να ψάξει.

Ωστόσο η νίκη επί του Παναθηναϊκού έλυσε πολλά και ο Μάριος Ηλιόπουλος, που είναι εκδηλωτικός, θέλησε να δείξει και στον Ματίας Αλμέιδα πως όλα τα κάνει για την αγάπη του για την ΑΕΚ και τίποτα άλλο.

Έτσι συναντήθηκε με τον Αργεντινό τεχνικό και όπως λέγεται έσπασε και ο πάγος που υπήρχε χωρίς καμία από τις δύο πλευρές να το επεδίωξε να γίνει αυτό, απλά έτυχε μέσα από κάποια γεγονότα.

Οι δυο τους τα είπαν σε πολύ ευχάριστο κλίμα και ο Αλμέιδα αρχίζει να καταλαβαίνει καλύτερα τον έξω καρδιά, Μάριο Ηλιόπουλο.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News