Τσικίνιο: «Η πίεση στον Ολυμπιακό είναι μεγάλη, αλλά όμορφη»

Ο Τσικίνιο μίλησε για το ματς του Ολυμπιακού με την πρώην του ομάδα, Μπράγκα, για τη σχέση του με τον Αντρέ Ορτα και για την ετοιμότητα των ποδοσφαιριστών.

Μία από τις πρώην του ομάδες θα κληθεί να αντιμετωπίσει την Πέμπτη ο Τσικίνιο , ο οποίος μίλησε στην συνέντευξη Τύπου εκπροσωπώντας τους παίκτες του Ολυμπιακού, μία μέρα πριν το ματς με τη Μπράγκα.

Ο Πορτογάλος αναφέρθηκε στους αντιπάλους, στον Ορτα και στην… ετοιμότητα των ποδοσφαιριστών.

Αναλυτικά:

Για το κλειδί της αναμέτρησης: «Η Μπράγκα είναι μια καλή ομάδα, ξέρουμε τους ποιοτικούς ποδοσφαιριστές της. Όμως και εμείς είμαστε μια καλή ομάδα, είμαστε Ολυμπιακός και πιστεύω πως αν δείξουμε το επίπεδο που μπορούμε θα κερδίσουμε».

Για το αν είναι έτοιμοι να κάνουν το βήμα παραπάνω οι ποδοσφαιριστές: «Ναι φυσικά οι ποδοσφαιριστές είναι πάντα εδώ. Είναι εδώ για να ακούσουν και να εφαρμόσουν αυτά που λέει ο προπονητής. Οι ποδοσφαιριστές θέλουν να κερδίζουν. Όλοι είναι εδώ, όλοι προσπαθούν να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους. Όταν παίζεις στον Ολυμπιακό η πίεση είναι μεγάλη όμως είναι όμορφη πίεση. Ο Ολυμπιακός θέλει πάντα νίκες. Θέλουμε να δώσουμε απάντηση, να εφαρμόσουμε αυτά που ζητάει ο προπονητής για να κερδίζει η ομάδα».

Για τον Όρτα: «Έχω μια καλή φιλική σχεσή με τον Όρτα. Μας βοήθησε, έχουμε καλή σχέση και μιλάμε. Για 90 λεπτά θα είναι αντίπαλος και θα υπερασπιστεί την ομάδα του με τον καλύτερο τρόπο και θα τα δώσει όλα. Του εύχομαι να τα πάει καλά, αλλά όχι αύριο. Μετά θα συνεχίσουμε τη φιλία μας».

Για τη Μπράγκα και τη θητεία του εκεί: «Τη γνωρίζω καλά. Τα πράγματα δεν πήγαν καλά εκεί. Εδώ πήγαν πολύ καλά και πήραμε ευρωπαϊκό τίτλο. Εύχομαι ό,τι καλύτερο, είναι μια ομάδα που έχω συνδεθεί μαζί της, αλλά εύχομαι η νίκη να είναι του Ολυμπιακού».

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News