Αρης: Το συγκινητικό ταξίδι των βετεράνων στην Αθήνα για τον Θόδωρο Πάλλα!

Ντίνος Κούης, Γιώργος Φοιρός, Γιάννης Βένος και Κλήμης Γούναρης εκ μέρους των βετεράνων ποδοσφαιριστών του Αρη ταξίδεψαν στην Αθήνα για να συμπαρασταθούν στον θρυλικό Θόδωρο Πάλλα που αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας και έγιναν μια αγκαλιά!

Οι βετεράνοι ποδοσφαιριστές του Αρη πραγματοποίησαν χτες ένα ταξίδι που είχαν προγραμματίσει εδώ και πολύ καιρό και συγκίνησαν τους φιλάθλους των κιτρινόμαυρων.

«Πάμε να συναντήσουμε ένα φίλο και συμπαίκτη από τους καλύτερους του Αρη και του Ελληνικού ποδοσφαίρου! Μαζί περάσαμε μερικές από τις ομορφότερες στιγμές της ζωής μας, υπηρετώντας για πολλά χρόνια, με πίστη και αφοσίωση, την ομάδα μας, τον ΑΡΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ!», έγραψε ο πρόεδρος του συνδέσμου Γιάννης Βένος και οι περισσότεροι κατάλαβαν ότι το ταξίδι αυτό έγινε για τον θρυλικό Θόδωρο Πάλλα.

Οι στιγμές που ακολούθησαν όταν οι σπουδαίοι αυτοί ποδοσφαιριστές, οι Ντίνος Κούης, Γιώργος Φοιρός, Γιάννης Βένος και Κλήμης Γούναρης συναντήθηκαν με τον Θόδωρο Πάλλα, ήταν συγκινητικές.

Ο Γιάννης Βένος έγραψε σχετικά:

«Καταλάβατε οι περισσότεροι φίλοι, ότι το ταξίδι χθές στην Αθήνα, είχε μοναδικό προορισμό τον Θόδωρο Πάλλα… Έναν ξεχωριστό αθλητή, έναν υπέροχο άνθρωπο, έναν μεγάλο αρχηγό! Ήμασταν σε επαφή και γνωρίζαμε ότι η κατάσταση της υγείας του δεν ήταν η δέουσα… Είχε και έχει κάποια προβλήματα, πού τα αντιμετωπίζει όμως με υπομονή και αξιοπρέπεια εδώ και χρόνια!! Είναι καλά όμως και περίμενε, πώς καί πώς αυτή την επίσκεψη, αφού είχαμε κοντά 30 χρόνια να συναντηθούμε!!
Το θέλαμε και εμείς πού και είναι αλήθεια ότι ένα αυτοκίνητο δεν χωρούσε όλους που δήλωσαν ότι θα ήθελαν να επισκεφθούν τον Θόδωρο!
Συγκινητικές στιγμές κατά την διάρκεια της συνάντησης….
Γίναμε όλοι μια αγκαλιά, απολαμβάνοντας αυτές τις μοναδικές στιγμές, με την συγκινησιακή φόρτιση να βρίσκεται στο ζενίθ για όλους μας… Θυμηθήκαμε πολλά, από την κοινή μας πορεία στον Αρη, στην ομορφότερη περίοδο της ζωής μας στα χρόνια της νιότης μας… Σε Ελλάδα και Ευρώπη!
Και κυρίως συζητήσαμε την βεβαιότητα όλων μας, ότι αν ο Θόδωρος έπαιζε αυτή την εποχή, θα έπαιζε σίγουρα σε μια μεγάλη Ευρωπαϊκή ομάδα, σύμφωνα με τα τεράστια προσόντα που είχε σαν  ποδοσφαιριστής, με την ταχύτητα, τις δυνάμεις και τις επελάσεις του,α πό την άμυνα στην επίθεση, αλλά καί τις σπουδαίες τεχνικές αρετές που είχε με τις σεντρες ακριβείας στην αντίπαλη άμυνα καί την συχνή και μόνιμη συμμετοχή του σε κάθε επίθεση του Αρη απο τα πλάγια….
Μετά από δύο ώρες, καί διακόπτοντας κάπως πρόωρα αυτή την πολύ όμορφη συντροφιά, γιατί έπρεπε να επιστρέψουμε στην Θεσσαλονίκη αυθημερόν, υποσχεθήκαμε στον Θόδωρο και στην σύζυγό του Αλίκη, ότι θα επαναλάβουμε αυτό το πολλή όμορφο ταξίδι πολύ σύντομα….».

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News