Ολυμπιακός: Θα παίξει μπάλα και ο 12ος παίκτης! Το πλάνο της ενδεκάδας, πως τους «έφτιαξε» ο Μεντιλίμπαρ

Πάθος στον Ολυμπιακό για νίκη κόντρα στη Μπράγκα έχοντας στο πλευρό και τον κόσμο του, ο οποίος θα βοηθήσει τα μέγιστα

Ο Ολυμπιακός ρίχνεται ξανά στη μάχη του ομίλου του Γιουρόπα Λιγκ καθώς υποδέχεται την Μπράγκα (19:45/COSMOTESPORT3) για την 2η αγωνιστική της διοργάνωσης. Στην πρεμιέρα τους οι «ερυθρόλευκοι» ηττήθηκαν απ’ τη Λιόν και τώρα θέλουν να πάρουν τους πρώτους βαθμούς.

Παρακαταθήκη η αντίδραση που έβγαλαν στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο, την Κυριακή που πέρασε, για το πρωτάθλημα. Ζητούμενο η περαιτέρω βελτίωση, όπως είπε ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, με τους παίκτες του να έχουν απόψε ένα ακόμα «όπλο» μαζί τους. Αυτό δεν είναι άλλο απ’ τον κόσμο της ομάδας που θα
κατακλύσει το Καραϊσκάκη και με τον παλμό του αναμένεται να βοηθήσει τους «ερυθρόλευκους» να  πάρουν αυτό που θέλουν.

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, στην ομιλία που έκανε προς τους παίκτες, ζήτησε να δει πάθος, ένταση και  πίεση απ’ την αρχή για να πάρουν τη νίκη. Να δείξουν ποιος είναι ο Ολυμπιακός.

Σε μία αναμέτρηση όπου ο Βάσκος προπονητής έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του. Γιώργος Μασούρας, Ζέλσον Μαρτίνς και Λορέντσο Πιρόλα μπήκαν στην αποστολή, η οποία συνολικά αποτελείται απ’ τους: Πασχαλάκη, Τζολάκη, Αναγνωστόπουλο, Ορτέγκα, Μπιανκόν, Πιρόλα, Κάρμο, Κοστίνια, Ροντινέι, Ρέτσο, Ντόη, Στάμενιτς, Μαρτίνς, Βέλντε, Γκαρθία, Γουίλιαν, Τσικίνιο, Ολιβέιρα, Εσε, Μουζακίτη, Ελ Καμπί, Γιάρεμτσουκ, Μασούρα  και Κωστούλα.

Αναφορικά με την ενδεκάδα ίσως να παίξει με το κλασικό 4-3-3. Σίγουροι θεωρούνται οι Τζολάκης,  Κάρμο, Ρέτσος, Ορτέγκα, Εσε, Τσικίνιο, Ροντινέι, Ελ Καμπί. Παίζεται αν ο Κοστίνια θα ξεκινήσει δεξιά έχοντας μπροστά τον Ροντινέι. Η συνύπαρξή τους άρεσε στο ματς με τον Ατρόμητο. Το άλλο θέμα είναι αν θα ξεκινήσει ο Βέλντε ή ο Μασούρας στο αριστερό άκρο της επίθεσης. Επίσης υπάρχει ανοιχτή θέση στους χαφ, την οποία διεκδικούν οι Ντόη, Στάμενιτς, Γκαρθία. Ο Μεντιλίμπαρ χθες δεν άνοιξε ιδιαίτερα τα… χαρτιά του για τα πρόσωπα της ενδεκάδας.

ΣΚΑΟΥΤΕΡ: Πολλές ομάδες στα επίσημα

Ο Ολυμπιακός, αλλά κι η Μπράγκα, έχουν παίκτες που έχουν τραβήξει την προσοχή ξένων συλλόγων. Αναφορικά με τους «ερυθρόλευκους» το θέμα έχει να κάνει με τον Κωνσταντίνο Τζολάκη και τον Σαντιάγκο Εσε. Αμφότεροι είναι ποδοσφαιριστές που έχουν τραβήξει από πέρυσι την προσοχή και τσεκάρονται συνέχεια. Ετσι στο Καραϊσκάκη θα είναι μεταξύ άλλων άνθρωποι των Ντόρτμουντ, Αϊντραχτ Φρανκφούρτης, Μπολόνια, Μίλαν και Αταλάντα. Θα έχουν τα μάτια τους στους δύο άσους του Ολυμπιακού κι αν αγωνιστεί και ο Χρήστος Μουζακίτης, θα τσεκάρουν και τον νεαρό, ο οποίος ήδη συζητείται.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στην SPORTDAY που κυκλοφορεί
Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News