Ολυμπιακός: Επικές οι αναφορές του πορτογαλικού Τύπου - «Εφιάλτης για την Μπράγκα»!

Στην πολύ καλή εμφάνιση του Ολυμπιακού στάθηκε ο πορτογαλικός τύπος, καθώς επίσης έκανε λόγω ακόμα και για «βασανιστήρια» που υπέστη η Μπράγκα στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

Ο Ολυμπιακός επικράτησε με σχετική ευκολία την Μπράγκα με 3-0 στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής του UEFA Europa League και ο τύπος της Πορτογαλίας δεν μπορούσε να μην σχολιάσει τα όσα πέρασε η ομάδα του Κάρλος Καρβαλιάλ στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

Με τα δυο γκολ του Ελ Καμπί, αλλά και το δεύτερο γκολ του Έσε με την ερυθρόλευκη φανέλα, οι «Πειραιώτες» έριξαν στο «καναβάτσο» την Μπράγκα και πήρε την πρώτη του νίκη στο League Phase του Europa League, στο όποιο έχει προκριθεί ως Κυπελλούχος Ευρώπης.

Ο πορτογαλικός τύπος δεν «χαρίστηκε» στην ομάδα του πρώην τεχνικού των «ερυθρόλευκων», με την A Bola να αναφέρει «Βασανιστήριο και βαριά ήττα για Μπράγκα». Ενώ η Record έγραψε: «Εφιάλτης στην Ελλάδα, η Μπράγκα συνετρίβη από τον Ολυμπιακό πριν το ματς με την Πόρτο».

Στην O Jogo θα διαβάσει κανείς ότι «η Μπράγκα δεν μπόρεσε να ελέγξει τον Ολυμπιακό και ηττήθηκε στο Europa League». Τέλος το Mais Futebol τα είπε «όλα» με τρείς λέξεις: «τι εφιάλτης, Μπράγκα»!

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News