Ολυμπιακός: Τα χαμόγελα στα αποδυτήρια, το μήνυμα Μεντιλίμπαρ και ο Παναθηναϊκός

Ολυμπιακός: Τα χαμόγελα στα αποδυτήρια, το μήνυμα Μεντιλίμπαρ και ο Παναθηναϊκός

Ο Ολυμπιακός πραγματοποίησε την πρώτη καλή εμφάνιση στη σεζόν με το 3-0 κόντρα στην Μπράγκα, με τα χαμόγελα και τα μπράβο στα αποδυτήρια να ήταν πολλά, αλλά πλέον το μυαλό όλων είναι στον Παναθηναϊκό

Το σφύριγμα της λήξης του αγώνα με την Μπράγκα βρήκε τον Ολυμπιακό να ζει στιγμές από εκείνες της κατάκτησης του Conference League.

Η εμφάνιση των «ερυθρόλευκων» ήταν κάτι παραπάνω από πειστική και ήταν έναν πρώτο καλό δείγμα της φετινής ομάδας. Ήταν το παιχνίδι που θέλει να βλέπει ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ.

Ο Βάσκος τεχνικός μετά το τέλος του αγώνα έδωσε συγχαρητήρια σε όλους τους παίκτες. Τους ζήτησε να απολαύσουν τις στιγμές, αλλά όταν θα φύγουν από το γήπεδο, όλα σταματούν γιατί ακολουθεί το απαιτητικό ματς της Κυριακής με τον Παναθηναϊκό.

Οι παίκτες με την σειρά τους έβγαλαν την πρώτη αντίδραση μετά το όχι και τόσο καλό ξεκίνημα της σεζόν. Και οι ίδιοι έδειξαν πως είχαν αδικήσει τους εαυτούς τους με την εικόνα που είχαν στα προηγούμενα παιχνίδια.

Αποχώρησαν από το γήπεδο με χαμόγελα, αλλά όπως έλεγαν και οι ίδιοι στα πηγαδάκια που πρόλαβαν να στήσουν, την Κυριακή έχουν ένα ντέρμπι και δεν μένουν στο ματς με την Μπράγκα.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News