Μύδροι Σουάρες κατά Μπιέλσα: «Δεν σέβεται και δεν ασχολείται με τους έμπειρους παίκτες»

Με τα χειρότερα λόγια μίλησε ο Λουίς Σουάρεζ για τον πρώην προπονητή του στην εθνική Ουρουγουάης, Μαρσέλο Μπιέλσα.

Ο Μαρσέλο Μπιέλσα αποτελεί αναμφίβολα μία σπουδαία μορφή της παγκόσμιας προπονητικής, έχοντας παράξει μεγάλο έργο τις τελευταίες δεκαετίες, κυρίως με την ανεύρεση νέων ταλέντων και την ενασχόλησή του μαζί τους.

Ο Λουίς Σουάρες, παρ’ όλα αυτά, δεν φαίνεται να έχει την ίδια άποψη για τον Ουρουγουανό προπονητή. Πιο συγκεκριμένα, ο σπουδαίος επιθετικός της Ιντερ Μαϊάμι, σε συνέντευξή του έκανε λόγο για «άκρως επαγγελματική σχέση» με τον προπονητή του, νιώθοντας πως δεν τον εμπιστεύτηκε ποτέ επί της ουσίας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Είναι γνωστό πράγμα στο ποδόσφαιρο, δεν ασχολείται πολύ με ηγέτες ή έμπειρους παίκτες γιατί δεν του αρέσει. Η εθνική ομάδα ήταν πάνω από όλα και δεν ήθελα να ασχοληθώ με μια σύγκρουση. Φαινόταν καλύτερα να μείνω σιωπηλός για να αποφύγω τις τριβές, υπήρχαν πράγματα που με πλήγωσαν πολύ. Τα απέφυγα από σεβασμό.

Πήγα να κουβεντιάσω μαζί του, κάθισα απέναντί ​​του, του μίλησα για πέντε λεπτά, κοιτάζοντάς τον κατά πρόσωπο, λέγοντάς του ότι εμείς οι παίκτες ήμασταν μαζί του, ότι πηγαίναμε μαζί του. Με κοίταξε και είπε: “Ευχαριστώ πολύ Λουίς για τα πέντε λεπτά που μίλησα μαζί σου” και στάθηκα εκεί περιμένοντας απάντηση και δεν έλαβα καμία.

Αν ένας 30χρονος παίκτης πάρει αυτή την απόφαση, είναι επειδή έχει φτάσει στο σημείο να αισθάνεται παραμελημένος και αισθάνεται ότι έχει υποτιμηθεί. Δεν είναι περίεργο που τα κρούσματα αυξάνονται, νομίζω ότι πρέπει να βάλουμε ένα όριο».

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News