Ρέτσος: «Με τη Μπράγκα δείξαμε τον περσινό μας εαυτό»

Ο Παναγιώτης Ρέτσος, λίγο πριν το ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ την Κυριακή (6/10), στάθηκε στις δηλώσεις του στην εμφάνιση των Πειραιωτών με τη Μπράγκα και έθεσε ως στόχο μόνο τη νίκη.

Ο Ολυμπιακός, μετά τη νίκη επί της Μπράγκα την Πέμπτη (3/10) με 3-0, στρέφει την προσοχή του στο ντέρμπι «αιωνίων» με τον Παναθηναϊκό την Κυριακή (6/10) στο ΟΑΚΑ. Ο εκ των αρχηγών των «ερυθρολεύκων», Παναγιώτης Ρέτσος, μίλησε στην κάμερα της Cosmote TV για τις ευκαιρίες που παίρνουν οι νεαροί παίκτες του Ολυμπιακού, την εμφάνιση κόντρα στους Πορτογάλους την οποία χαρακτήρισε «εμφάνιση του περσινού εαυτού μας», αλλά και για τον στόχο που έχει η ομάδα του στο επερχόμενο ντέρμπι και δεν είναι άλλος από τη νίκη.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για το ευρωπαϊκό ντεμπούτο του Μουζακίτη και τα άλλα παιδιά που προβιβάστηκαν φέτος από την Κ-19: “Πρωτίστως είναι σίγουρα μια περήφανη στιγμή για την οικογένεια του κάθε παιδιού, αλλά και για όλη την οικογένεια του Ολυμπιακού να βλέπει δικά της παιδιά να πρωταγωνιστούν. Όσον αφορά τον Μουζακίτη είμαστε πολύ χαρούμενοι για την απόδοση του στα τελευταία παιχνίδια.

Το ίδιο χαρούμενοι είμαστε για όλα τα παιδιά που ακολούθησαν την προετοιμασία. Για την συμπεριφορά τους, για την εργατικότητα τους και για την ποιότητα που έχουν και μπορούν να προσφέρουν πολλά στην ομάδα. Εύχομαι και περιμένω όλα τα παιδιά να πάρουν περισσότερες ευκαιρίες στη συνέχεια”.

Για το ματς με την Μπράγκα: “Φάνηκε και από το σκορ, αλλά νομίζω πως ήταν ξεκάθαρα ένας αγώνας που είδαμε τον περσινό μας εαυτό, ωστόσο θέλουμε να βελτιωθούμε ακόμα περισσότερο και να δείξουμε ένα καλύτερο πρόσωπο φέτος. Αυτός είναι ο στόχος του προπονητή, αυτός είναι ο στόχος ο δικός μας. Είμαστε χαρούμενοι για την εμφάνιση που κάναμε κόντρα στη Μπράγκα και τώρα περιμένουμε το ντέρμπι της Κυριακής που νομίζω πως είναι από τα πιο σημαντικά ματς της σεζόν φέτος’.

Για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό: “Είναι το ντέρμπι των αιωνίων. Είναι ένα παιχνίδι που το περιμένουν όλοι πως και πως. Πόσω μάλλον εμείς οι Έλληνες παίκτες που ξέρουμε στο 100% τι σημαίνει αυτό το ματς. Εύχομαι να είναι γεμάτο το γήπεδο, να το ευχαριστηθούμε και το μόνο που σκεφτόμαστε είναι η νίκη. Τίποτε άλλο”.

Για το πόση ενέργεια υπάρχει στην ομάδα μετά το ματς της Πέμπτης: “Μπορεί κάποιος να θεωρεί πως υπάρχει καταπόνηση αλλά εγώ νομίζω πως σιγά σιγά βρίσκουμε τον ρυθμό μας και τα παιχνίδια μας βοηθάνε για να βελτιωθούμε πιο πολύ. Σίγουρα υπάρχει κούραση όταν είναι τόσο κοντά τα παιχνίδια, αλλά εγώ αυτό που βλέπω την τελευταία εβδομάδα είναι πως βρίσκουμε ρυθμό και προσαρμοζόμαστε ακόμα περισσότερο σε αυτά που θέλει ο προπονητής και στο τι πρέπει να κάνει ο καθένας μέσα στο γήπεδο.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News