ΠΑΟΚ: Με Ζίβκοβιτς, Ροντρίγκο και Κωνσταντέλια στην Τρίπολη

Οι μη κοινοτικοί που επέλεξε αυτή τη φορά ο Ρουμάνος τεχνικός και η επανεμφάνιση του Σέρβου μεσοεπιθετικού στην αποστολή

Ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει το απόγευμα της Κυριακής (19/9) στην Τρίπολη τον τοπικό Αστέρα και η ήττα της πρεμιέρας δίνει ξεχωριστή βαρύτητα στην αναμέτρηση. «Τέτοιου είδους παιχνίδια απέναντι σε μια πολύ καλά οργανωμένη ομάδα όπως ο Αστέρας, είναι από αυτά που πρέπει να κερδίσεις με κάθε κόστος» αναφέρει η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ στην καταγραφή των πεπραγμένων της προπόνησης.

Ο Χοσέ Άνχελ Κρέσπο είναι το νέο πρόσωπο στη λίστα των απόντων. Ο Ισπανός αμυντικός που αισθάνθηκε ενοχλήσεις στον δεξί δικέφαλο κι αποχώρησε στο πρώτο ημίχρονο της αναμέτρησης στη Γιβραλτάρ με τη Λίνκολν, έχει υποστεί θλάση και η επιστροφή τους στους αγωνιστικούς χώρους υπολογίζεται σε 15 μέρες. Η απουσία του Κρέσπο ήρθε να προστεθεί στις ήδη γνωστές των Ίνγκασον, Ελ Καντουρί, Ολιβέιρα που συνεχίζουν θεραπεία κι αποκατάσταση.

Στην προπόνηση του Σαββάτου (18/9) η δουλειά ήταν επικεντρωμένη στην τακτική τόσο στο ανασταλτικό όσο και στο δημιουργικό κομμάτι, ενώ στο τέλος του προγράμματος υπήρχε κι εξάσκηση στις στατικές φάσεις. Από τους μη κοινοτικούς, οι Τέιλορ και Καγκάβα έμειναν εκτός. Οι 20 παίκτες που θα έχει στη διάθεσή του ο Ρουμάνος τεχνικός είναι οι: Ζ. Ζίβκοβιτς, Πασχαλάκης, Βιεϊρίνια, Ροντρίγκο, Σίντκλεϊ, Μιχάι, Μιχαηλίδης, Βαρέλα, Κούρτιτς, Σβαμπ, Ντόουγκλας, Εσίτι, Μιτρίτσα, Μουργκ, Μπίσεσβαρ, Α.Ζίβκοβιτς, Κωνσταντέλιας, Σφιντέρσκι, Άκπομ, Κούτσιας.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News