Παναθηναϊκός Παρασκήνιο: Ο Μπακασέτας «κάρφωσε» τον Αλόνσο με μια πρόταση

Ο Αλόνσο δείχνει να βρίσκεται σε σύγχυση, δίχως να μπορεί να εμπνεύσει τους παίκτες του. Αυτή η λεπτομέρεια έχει μεταφερθεί και στον Αλαφούζο. Εξηγεί ο «τρελός του χωριού».

Ντέρμπι με τον Ολυμπιακό έχει μπροστά της η Πανάθα, αλλά από προχθές το βράδυ και την γκέλα στη Βοσνία, η γκρίνια έχει σπάσει κάθε όριο στο Κορωπί. Με τον Αλόνσο να δέχεται διαρκώς… πυρά για την αδυναμία του να βγάλει στο χορτάρι την ποιότητα των ποδοσφαιριστών του. Ο χρόνος μετράει αντίστροφα για τον Ουρουγουανό.

Το απέδειξε κι ο Μπακασέτας, με την απάντησή του στην ερώτηση τι φταίει για τα δύο διαφορετικά πρόσωπα της Πανάθας σε Ελλάδα κι Ευρώπη.

«Αυτή την ερώτηση δεν μπορούν να την απαντήσουν οι ποδοσφαιριστές. Ο προπονητής ξέρει τι χρειάζεται για να βελτιωθεί η ομάδα», είπε ο Τάσος που εμφανίστηκε στη Βοσνία με το περιβραχιόνιο του αρχηγού και σκόραρε, ενώ δημιούργησε και φάσεις για τους συμπαίκτες του.

Πού σε πονεί και πού σε σφάζει, λοιπόν, για τον Αλόνσο απ’ τον «Μπάκα», ο οποίος έχει αποδείξει και στο παρελθόν ότι δεν μασάει τα λόγια του.

Αν, μάλιστα, κάποιος ανέλυε τη γλώσσα του σώματος την ώρα που μιλούσε στον Τριανταφυλλίδη, θα αντιλαμβανόταν ότι ο παίχτουρας ήθελε να πει και άλλα, όμως, κρατήθηκε επειδή υπάρχει μπροστά το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Σας έχω ενημερώσει, ωστόσο, ότι το παιχνίδι για τον Ουρουγουανό χάθηκε εντελώς. Οχι επειδή του ασκούν κριτική τα ΜΜΕ κι οι οπαδοί, αλλά διότι απέτυχε να κερδίσει την εκτίμηση και τον σεβασμό στα αποδυτήρια.

Ο Αλόνσο δείχνει να βρίσκεται σε σύγχυση, δίχως να μπορεί να εμπνεύσει τους παίκτες του. Αυτή η λεπτομέρεια έχει μεταφερθεί και στον Αλαφούζο.

Οπότε η… μπαλίτσα πέρασε στα πόδια του κυρ-Γιάννη, ανεξαρτήτως αποτελέσματος στο ντέρμπι.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στην SPORTDAY που κυκλοφορεί
Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News