Ολυμπιακός Κ19: Επική ανατροπή στο 90'+5' - 2-1 τον Παναθηναϊκό!

Η πρωταθλήτρια Ευρώπης Κ19 του Ολυμπιακού ολοκλήρωσε μία επική ανατροπή στο ντέρμπι αιωνίων της ηλικιακής κατηγορίας…

Οι πρωταθλητές Ευρώπης… δεν έχουν φρένα, παρά τις απουσίες παικτών για χάρη της πρώτης ομάδας! Η Κ19 του Ολυμπιακού νίκησε 2-1 τον Παναθηναϊκό με επική ανατροπή και έκανε το 5/5 στο πρωτάθλημα.

Το «τριφύλλι» πήρε προβάδισμα στο 13′ και ο Ολυμπιακός αντέδρασε αμέσως, όμως είδε την προσπάθεια του Παπακανέλλου στο 16′ να καταλήγει στο δοκάρι. Ο Μπακούλας έχασε πέναλτι στο 41′, όμως… δεν πτοήθηκε και έκανε το 1-1 στο 56′.

Οι «ερυθρόλευκοι», όμως, δεν ήταν ευχαριστημένοι με την ισοπαλία και ο νεαρός Λαμίν, που έκανε το ντεμπούτο του ως αλλαγή, έβαλε το γκολ για το 1-2 στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων μετά από κάθετη του Τουφάκη.

 

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Δημήτρης Κοροπούλης): Καρακασίδης, Σκαρλατίδης, Λιναρδάκης, Νικολετόπουλος, Δουβίκας, Ζέκα (67΄ Πάνος), Μαρκεζίνης, Μπρέγκου, Τερζής (67΄ Τρίκατζης), Μπόκος, Λάζαρης (57′ Νταμπίζας).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Ρομέν Πιτό): Γεωργακόπουλος, Δάμα, Παναγάκος (86΄ Λώλης), Καρκατσάλης, Κουτσίδης, Λιατσικούρας, Μπακούλας, Αλαφάκης, Πνευμονίδης (68΄ Τουφάκης), Παπακανέλλος (79΄ Σουλανιάκου), Γιουσούφ (68΄ Λαμίν).

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News