Πανσερραϊκός - ΟΦΗ 2-3 : «Μπαλοθιά» στις καθυστερήσεις στην επική ματσάρα των Σερρών

Σε ένα από τα καλύτερα παιχνίδια της χρονιάς από άποψη ρυθμού, γκολ και διακύμανσης, ο ΟΦΗ πήρε σπουδαίο διπλό με 2-3 στην έδρα του Πανσερραϊκού, με πέναλτι του Φούντα στις καθυστερήσεις.

Σε μία επική αναμέτρηση στις Σέρρες, η τοπική ομάδα του Πανσερραϊκού έμεινε πίσω στο σκορ με 0-2 από τον ΟΦΗ, πριν την συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα, αλλά είχε τα ψυχικά αποθέματα να επιστρέψει στο παιχνίδι και να ισοφαρίσει πριν το ημίχρονο.

Εν τέλει, οι Κρητικοί ήταν αυτοί που χαμογέλασαν, με πέναλτι – γκολ του Φούντα στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης.

Φοβερός ρυθμός, χαμένες ευκαιρίες εκατέρωθεν, πέντε γκολ και ματς για… γερά νεύρα, επεφύλασσε η αναμέτρηση του Πανσερραϊκού με τον ΟΦΗ.

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με τέρμα του Μπρέσαν στο 7ο λεπτό του αγώνα και εδραίωσαν το προβάδισμά τους με γκολ του Νας στο 26ο λεπτό της συνάντησης.

Μόλις δυο λεπτά μετά, ο συνήθης ύποπτος Μπετανκόρ μείωσε σε 1-2, δίνοντας νέο ενδιαφέρον στην αναμέτρηση. Οι γηπεδούχοι, έφτασαν και στο τέρμα της ισοφάρισης πριν την λήξη του ημιχρόνου, με γκολ του Φαρές.

Στο δεύτερο ημίχρονο, δόθηκαν μεγάλες μάχες, κυρίως στον χώρο της μεσαίας γραμμής, με αμφότερες της ομάδες να αναζητούν, με μεγαλύτερη ασφάλεια βέβαια, το νικητήριο τέρμα.

Τελικά, η… μπίλια έκατσε στην ομάδα του Τραϊανού Δέλλα, που με εύστοχο πέναλτι του Φούντα στις καθυστερήσεις, πήρε την μεγάλη νίκη και διατηρήθηκε στις ψηλές θέσεις της βαθμολογίας (6η 11β.)

Σε δύσκολα μονοπάτια είναι αναγκασμένος να βαδίσει ο Πανσερραϊκός, που έμεινε στον πάτο της βαθμολογίας με 4 βαθμούς.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News