Τσέλσι - Νότιγχαμ Φόρεστ 1-1: Αλύγιστη και με δέκα παίχτες στο «Στάμφορντ Μπριτζ»

Την εξαιρετική της πορεία στην Premier League συνέχισε η Νότιγχαμ Φόρεστ του Βαγγέλη Μαρινάκη, που λίγο έλειψε να φύγει με το διπλό από την έδρα της Τσέλσι (1-1).

Δεν λυγίζει ούτε με παίχτη λιγότερο το φοβερό σύνολο που έχει φτιάξει ο Βαγγέλης Μαρινάκης στην Νότιγχαμ Φόρεστ. Η Τσέλσι των 5 σερί νικών, βρήκε «τοίχο» απέναντί της, με τον Νούνο Εσπιρίτο Σάντος να παραδίδει δωρεάν μαθήματα τακτικής στον Εντσο Μαρέσκα.

Το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο στην μεγαλύτερη διάρκειά του, με τους γηπεδούχους να έχουν την πρωτοβουλία των κινήσεων, όμως τις σπουδαίες ευκαιρίες να χάνονται εκατέρωθεν, με το ημίχρονο να λήγει στην ισοπαλία (0-0).

Με την εκκίνηση του δεύτερου μέρους, η Νότιγχαμ Φόρεστ βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα, με κοντινή προβολή του συνήθη ύποπτου, Κρις Γουντ, ο οποίος αξιοποίησε την κομπίνα μετά από χτύπημα φάουλ του Γουόρντ Πράους και κεφαλιά – πάσα του Μιλένκοβιτς.

Η χαρά των φιλοξενούμενων κράτησε μόλις επτά λεπτά, με τον Μαντουέκε να αξιοποιεί την ασίστ του… καυτού Κόουλ Πάλμερ (12η ασίστ μέσα στο 2024) και να ισοφαρίζει την αναμέτρηση.

Η αποβολή του Γουόρντ Πράους (δεύτερη κίτρινη κάρτα στο 78′), δεν στάθηκε ικανή να λυγίσει την «ατσάλινη» Νότιγχαμ, που έχασε και σπουδαίες ευκαιρίες για να αποδράσει με το «διπλό».

Στην 4η θέση η Τσέλσι με 14 βαθμούς σε 7 παιχνίδια, στην 9η θέση η Νότιγχαμ με 10 βαθμούς σε 7 παιχνίδια.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News