Καραπαπάς: «Αν αυτό δεν είναι κόκκινη στο μαρκάρισμα στον Ροντινέι, τότε τι είναι;»

Η αναφορά του Κώστα Καραπαπά στη φάση του Τσέριν με τον Ροντινέι.

Μετά την ολοκλήρωση της αναμέτρησης του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό (0-0), ο αντιπρόεδρος της  ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστας Καραπαπάς, με ανάρτησή του σχολίασε φάση του Τσέριν με τον Ροντινέι και αναρωτήθηκε πως «αν αυτό δεν είναι κόκκινη κάρτα τότε τι είναι;».

Στην ανάρτησή του ο Κώστας Καραπαπάς αναφέρει:

«Αν αυτό δεν είναι κόκκινη, τι είναι κόκκινη; Το ότι βγάζουν ανακοινώσεις για τη σημερινή διαιτησία που ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΕ ΜΕ ΔΕΚΑ (όχι ευρώ που είχαν αφήσει εισιτήρια) ξεπερνάει και την γραφικότητα του «με κάθε εισιτήριο των 10 γιούρος, ένα με την Τσέλσι τζάμπα, δύο προσκλήσεις για τους φίλους σας και ένα μπιτονάκι πετρέλαιο θέρμανσης».

Αλλά μιλάμε για τους τύπους που έχουν γεμίσει το γήπεδο με την φράση «Icon of Athens» και δίπλα περιμένεις να δεις κάτι απο Athens και βλέπεις το σύμβολο της Ιρλανδίας και του ΦΑΡΔΟΥΣ… Διότι αυτό να τους το δώσουμε. Έχουν φάρδος αμέτρηρο…

Την επόμενη αγωνιστική θα είμαστε πρώτοι και θα πρώτοι μέχρι το τέλος! Θα δώσουμε την ψυχή μας και θα το σηκώσουμε. Και κάποιοι θα περιμένουν ΠΕΝΤΑΚΟΣΙΑ ΕΚΑΤΟΝ ΤΡΙΑΝΤΑ ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ ΑΚΟΜΑ. Άντε καληνύχτα τώρα.

Ή μάλλον ΟΧΙ καληνύχτα. Μισό.

Τώρα καληνύχτα».





Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News