Παναθηναϊκός: Η διοίκηση στηρίζει τον Αλόνσο υπό... προϋποθέσεις

Παναθηναϊκός Παρασκήνιο: Η ιδιαίτερη συζήτηση του Αλόνσο με τον Αλαφούζο

Μετά την ισοπαλία στο ντέρμπι «αιωνίων» ο χρόνος στην κλεψύδρα του Αλόνσο… αδειάζει και η διοίκηση τον στηρίζει με συγκεκριμένες απαιτήσεις.

Μετά το 0-0 απέναντι στον Ολυμπιακό, ο Ντιέγκο Αλόνσο τα είχε με την διαιτησία και μίλησε για τις πολλές χαμένες ευκαιρίες της ομάδας του. Η θέση του είναι επισφαλής και αν το «τριφύλλι» δεν ανεβάσει αισθητά την απόδοσή του, αλλά και τα παιχνίδια που θα παίρνει το αποτέλεσμα, δεν αποκλείεται ο Ουρουγουανός να αποχωρήσει από τον πάγκο των «πρασίνων».

Την δεδομένη χρονική στιγμή, ο Αλόνσο θα πάρει την στήριξη της διοίκησης και την πίστωση χρόνου που ζητάει. Θα διατηρηθεί στην θέση του, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει πως θα βρίσκεται εκεί και τις επόμενες εβδομάδες, αν τα αποτελέσματα δεν είναι ανάλογα. Είναι αλήθεια πως ήδη εξετάζονται και άλλες περιπτώσεις προπονητών σαν ένα Plan B, ώστε ο σύλλογος να είναι έτοιμος σε ενδεχόμενη αλλαγή, όσον αφορά τους πάγκους.

Έπειτα από την διακοπή των εθνικών ομάδων ακολουθούν για την ομάδα του Αλόνσο, τα παιχνίδια με ΟΦΗ (εκτός έδρας), Τσέλσι (εντός) για το Conference League και Άρη εντός μέσα σε μία οκτώ μέρες. Τρία ματς, που η έκβασή τους, θα κρίνει σε μεγάλο βαθμό το αν θα συνεχίσει ο Ουρουγουανός στον πάγκο της ομάδας. Εξάλλου οι «πράσινοι» μετά την ισοπαλία με την Μπάνια Λούκα θέλουν ένα θετικό αποτέλεσμα για να καλύψουν το χαμένο έδαφος, ενώ το ίδιο συμβαίνει και στο πρωτάθλημα, αφού οι βαθμοί είναι αναγκαίοι για να μην μείνει πίσω στην μάχη της διεκδίκησης του πρωταθλήματος.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News