ΑΕΚ: Μόνο πρόστιμο από τη ΔΕΑΒ για το ματς με τον Παναθηναϊκό-Κανονικά με κόσμο θα φιλοξενήσει τον ΠΑΟΚ!

ΑΕΚ

Η ΔΕΑΒ επέβαλε ένα απλό χρηματικό πρόστιμο στην ΑΕΚ για το πανό που ανήρτησαν οι οπαδοί της στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, κάτι που σημαίνει ότι θα έχει τον κόσμο της στο πλευρό της για το αντίστοιχο ματς με τον ΠΑΟΚ στις 20/10.

Η ΔΕΑΒ είχε καλέσει σε ακρόαση την ΑΕΚ για πανό φιλάθλων της στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό πριν από μία εβδομάδα (29/9). Η Διαρκής Επιτροπή Αντιμετώπισης της Βίας επέβαλε στην κιτρινόμαυρη ΠΑΕ χρηματικό πρόστιμο ύψους 20 χιλιάδων ευρώ.

Αυτό σημαίνει ότι η Ένωση θα φιλοξενήσει τον ΠΑΟΚ για την όγδοη αγωνιστική της Stoiximan Super League σε δύο Κυριακές από τώρα (20/10), έχοντας κανονικά τον κόσμο της στο πλευρό της.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΔΕΑΒ:

«Η Διαρκής Επιτροπή Αντιμετώπισης Βίας (Δ.Ε.Α.Β.) ανακοινώνει ότι:

Με την υπ’ αριθμ. 52/2024 Απόφασή της επιβλήθηκε, σε βάρος της ΠΑΕ AEK, διοικητικό πρόστιμο ύψους είκοσι χιλιάδων ευρώ (20.000€), αναφορικά με ανάρτηση πανό πολιτικού – ιδεολογικού χαρακτήρα, με περιεχόμενο υβριστικό, που έλαβε χώρα κατά την ποδοσφαιρική συνάντηση μεταξύ αυτής και της ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ, στην αθλητική εγκατάσταση του γηπέδου OPAP ARENA στις 29/9/2024, για την 6η αγωνιστική της Super League 1, περιόδου 2024-2025.

Εφαρμογή άρθρου 14 του ν.5085/2024».

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News