Νεϊμάρ: Αγόρασε νησί στη Βραζιλία!

Ο Νεϊμάρ, την ώρα που παραμένει εκτός αγωνιστικής δράσης, επενδύει τα χρήματά του σε ένα νησί στις ανατολικές ακτές της Βραζιλίας.

Ο Νεϊμάρ, βρίσκεται ακόμη εκτός αγωνιστικής δράσης, έπειτα από τον τραυματισμό που είχε στον αγώνα με την Ουρουγουάη τον περασμένο Οκτώβριο για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2026, ωστόσο αυτό δεν τον εμποδίζει να κινήσει τον τραπεζικό του λογαριασμό κάνοντας επενδύσεις εκατομμυρίων.

Σύμφωνα με βραζιλιάνικα Μέσα, ο Νεϊμάρ αγόρασε ένα νησί στις ανατολικές ακτές της Βραζιλίας έναντι του… ευτελούς ποσού των 2 εκατομμυρίων δολαρίων, με σκοπό να το αξιοποιήσει τουριστικά, προσελκύοντας φυσικά κόσμο με γερά «πορτοφόλια».

Την ίδια ώρα, η Μπαρτσελόνα έχει τον Νεϊμάρ ανάμεσα στους μεταγραφικούς της στόχους για το καλοκαίρι που μας έρχεται. Φυσικά, η βασική στόχευση είναι ο Έρλινγκ Χάαλαντ της Μάντσεστερ Σίτι, αλλά το γεγονός ότι ο 32χρονος Βραζιλιάνος άσος αποδεσμεύεται από την Αλ Χιλάλ το καλοκαίρι του 2025, καθιστά την περίπτωσή του ευκολότερη για τους Καταλανούς, καθώς το συμβόλαιο του Νορβηγού με τους «Πολίτες» λήγει το 2027.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News