Ολυμπιακός: Η αποθέωση του Τζολάκη κόντρα στον Παναθηναϊκό και τα τρία σερί clean sheets

Ολυμπιακός: Η αποθέωση του Τζολάκη κόντρα στον Παναθηναϊκό και τα τρία σερί clean sheets

Ο Ολυμπιακός ανεβάζει αγωνιστικά τον ρυθμό του έχοντας και τον Κωνσταντίνο Τζολάκη ανάμεσα στους παίκτες που του αλλάζουν την εικόνα με τον ίδιο να αποθεώνεται για την διπλή επέμβαση στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό

Ο Ολυμπιακός δεν πήρε τη νίκη κόντρα στον Παναθηναϊκό με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ να περίμενε περισσότερα από τους παίκτες του. Ο Βάσκος τεχνικός εξέφρασε την δυσαρέσκεια του στους παίκτες, αλλά για τον Κωνσταντίνο Τζολάκη τα πράγματα ήταν διαφορετικά.

Στην φάση με τον Άντραζ Σπόραρ, ο Τζολάκης έκανε δύο εξαιρετικές αποκρούσεις, έχοντας πολύ κόσμο ανάμεσα του, ενώ ο ίδιος είχε κάνει και μια λανθασμένη έξοδο πριν.

Ωστόσο ο 21χρονος τερματοφύλακας έδειξε τις ικανότητες του, αφού δεν «χάθηκε» μετά το λάθος του, έμεινε ψύχραιμος, είχε σωστές τοποθετήσεις και δεν μπερδεύτηκε από τους πολλούς παίκτες που είχε κοντά του.

Μια σημαντική απόκρουση καθώς αν έμπαινε γκολ ο Ολυμπιακός θα είχε άλλα δεδομένα να διαχειριστεί. Ο διεθνής άσος έγινε αποδέκτης πολλών θετικών σχολίων για τον τρόπο που αντιμετώπισε την φάση, αλλά γενικά και για τις τοποθετήσεις που είχε.

Τα τρία σερί clean sheets του Τζολάκη που τόνισε ο Ολυμπιακός

Μάλιστα ο Τζολάκης κράτησε το μηδέν και στο ματς με την Μπράγκα για το Europa League, χωρίς κανείς να ξεχνάει την τρομερή επέμβαση του στο σουτ του Ρικάρντο Όρτα.

Είχε επίσης προηγηθεί η πολύ καλή εμφάνιση του και στη νίκη κόντρα στον Ατρόμητο για το πρωτάθλημα. Τρία σερί clean sheets για τον φορμαρισμένο τερματοφύλακα, όπως τόνισε και ΠΑΕ Ολυμπιακός μέσω των προφίλ της στα social media.

 

Ο Τζολάκης αποτελεί έναν ακόμα παίκτη που εξέλιξε και συνεχίζει να εξελίσσει ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ και οι συνεργάτες του, όπως ο γυμναστής τερματοφυλάκων, Παναγιώτης Αγριογιάννης, ο οποίος κάνει εξαιρετική δουλειά με όλους του γκολκίπερ της πρώτης ομάδας.

Ο Μεντιλίμπαρ απένειμε τα εύσημα στον 21χρονο άσο για την εικόνα που έχει γενικότερα στην ομάδα, αλλά και οι συμπαίκτες του, αναφορικά με την ηρεμία που τους προσδίδει στα μετόπισθεν.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News