Διαγόρας Ρόδου: Ρήξη ανάμεσα στον ερασιτέχνη Διαγόρα και την ομώνυμη ΠΑΕ

Τραγελαφικές καταστάσεις στον Διαγόρα Ρόδου με τον ερασιτέχνη να έρχεται σε πλήρη σύγκρουση με την ΠΑΕ και να την διώχνει από τις εγκαταστάσεις του, αναγκάζοντάς την να μετακομίσει στην… Αθήνα!

Απίστευτες καταστάσεις λαμβάνουν χώρα στην ιστορική ομάδα της Ρόδου με τις εξελίξεις να είναι άμεσες. Οι πληροφορίες κάνουν λόγο για πλήρη διάσταση μεταξύ του ερασιτέχνη και της ΠΑΕ, με την δεύτερη να «εξοστρακίζεται» από το νησί και να «μεταναστεύει» στην Αθήνα.

Συγκεκριμένα το ρεπορτάζ της “Ροδιακής” αναφέρει: « Έχει ξεσπάσει έντονη διαμάχη μεταξύ του Ερασιτέχνη Διαγόρα και της ΠΑΕ, με αβέβαιες συνέπειες για το μέλλον. Οι πρόσφατες διοικητικές εξελίξεις, σε συνδυασμό με την απόφαση της ΠΑΕ να απαγορεύσει την είσοδο στο γήπεδο για το παιχνίδι με τον Καμπανιακό στους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας (εκτός από αυτούς που έχουν αγοράσει τα ακριβότερα των 300 και 500 ευρώ) και στους οργανωμένους φιλάθλους, έχουν οξύνει την κατάσταση.

Σε απάντηση, ο Ερασιτέχνης Διαγόρας εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση: ”Η διοίκηση του ΓΣ ΔΙΑΓΟΡΑΣ 1905 μετά από έκτακτο ΔΣ με αφορμή την προκλητική, απαράδεκτη και παράνομη απόφαση της ΠΑΕ ΔΙΑΓΟΡΑΣ να αποκλείσει με το έτσι θέλω του φιλάθλους του ΔΙΑΓΟΡΑ και όλους τους υπόλοιπους φιλάθλους του νησιού, στερώντας τους το δικαίωμα φασιστικά να παρακολουθήσουν την αγαπημένη τους ομάδα στον σημερινό αγώνα 07/10/2024 με αντίπαλο τον Καμπανιακό, ενώ είναι κάτοχοι κάρτας διαρκείας, την οποία έχουν πληρώσει από το υστέρημά τους.

Αποφασίζουμε τα εξής: Άρουμε τη φιλοξενία προς την ΠΑΕ από τις εγκαταστάσεις του ερασιτέχνη ΓΣ ΔΙΑΓΟΡΑ από σήμερα”»!

Κάνοντας μια σύνοψη των παραπάνω, ο Ερασιτέχνης «πέταξε» έξω από τις εγκαταστάσεις του την ΠΑΕ!

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News