Κατράνης: Υποψήφιος για καλύτερος πρωτοεμφανιζόμενος στο MLS

Κατράνης: Υποψήφιος για καλύτερος πρωτοεμφανιζόμενος στο MLS

Ο Αλέξανδρος Κατράνης έκανε μια πολύ καλή σεζόν στο MLS με τη Ρεάλ Σολτ Λέικ κι έτσι είναι ανάμεσα στους υποψήφιους για καλύτερος πρωτοεμφανιζόμενος στο αμερικάνικο πρωτάθλημα

Ο Αλέξανδρος Κατράνης μπορεί να εξέπληξε με την απόφαση του να πάει στην Αμερική και το MLS αφήνοντας την Ευρώπη, αλλά ήταν κάτι για το οποίο δικαιώθηκε. Έφυγε από την Πιαστ Γκλίβιτσε για την Ρεάλ Σολτ Λέικ και στην πρώτη του σεζόν τα πήγε περίφημα.

Πιο συγκεκριμένα ο Αλέξανδρος Κατράνης ήταν από τους κορυφαίος παίκτες στο Σολτ Λέικ, με την ομάδα να έχει εξασφαλίσει και συμμετοχή στα playoffs του πρωταθλήματος. Ο 26χρονος αριστερός μπακ συνέβαλε τα μέγιστα και είναι χαρούμενος γι’ αυτή τηνέα πρόκληση.

Μάλιστα ο Κατράνης μετράει 3 γκολ και ισάριθμες ασίστ σε 28 αγώνες στο MLS, έχοντας προσφέρει βαθμούς και σημαντικές νίκες στην ομάδα του. Αποκορύφωμα, το απίθανο γκολ που είχε σημειώσει απέναντι στη Φιλαδέλφεια Ουνιόν και είχε δώσει το τρίποντο στην ομάδα του.

 

Οι εξαιρετικές εμφανίσεις του είχαν ως αποτέλεσμα να είναι μεταξύ των υποψηφίων για το βραβείο του καλύτερου πρωτοεμφανιζόμενου στο MLS.

Η συγκεκριμένη υποψηφιότητα αποτελεί ουσιαστικά και μία επιβράβευση για την πορεία του με τη Ρεάλ Σολτ Λέικ, αλλά και για το γεγονός ότι δοκίμασε την τύχη του σε ένα νέο ποδοσφαιρικό περιβάλλον, καταφέρνοντας να ξεχωρίσει απ’ την αρχή.

Πλέον, μεγάλος στόχος τόσο του ίδιου όσο και της ομάδας του είναι η καλή πορεία στα playoffs και ιδανικά η παρουσία στον τελικό του πρωταθλήματος.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News