Ολυμπιακός Παρασκήνιο: Τετ α τετ του Μεντιλίμπαρ με τον Βέλντε

Ολυμπιακός Παρασκήνιο: Τετ α τετ του Μεντιλίμπαρ με τον Βέλντε

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ συζήτησε με τον Κρίστοφερ Βέλντε το γεγονός πως έχει χάσει τον ρυθμό του, όπως φάνηκε από τις τελευταίες εμφανίσεις του με τον Ολυμπιακό

Ο Ολυμπιακός αρχίζει να ανεβάζει στροφές βγάζοντας με δύο νίκες και μια ισοπαλία την τελευταία δύσκολη τριάδα αγώνων που ήταν με Ατρόμητο, Μπράγκα και Παναθηναϊκό.

Βέβαια σε αυτό το γενικό πλαίσιο δεν υπήρχε ο Κρίστοφερ Βέλντε. Ο Νορβηγός εξτρέμ δεν καταφέρει να ξεδιπλώσει το ταλέντο του κι ενώ ο Ολυμπιακός περιμένει πολλά από έναν παίκτη που έκανε θραύση στην Πολωνία με την Λεχ Πόζναν.

Ο 25χρονος Κρίστοφερ Βέλντε είναι ένας εκρηκτικός εξτρέμ, με πολύ καλή ντρίπλα και εξαιρετικά ποσοστά στο σκοράρισμα. Ακόμα, όμως, δεν έχει εγκλιματιστεί στον Ολυμπιακό. Φυσικά και ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, ο οποίος ξέρει καλά από τέτοιες καταστάσεις, δεν το άφησε έτσι.

Ο Βάσκος προπονητής συζήτησε με τον Βέλντερ σε μια προσπάθεια να του τονώσει την ψυχολογία για την συνέχεια καθώς είναι από τους παίκτες που υπολογίζει ιδιαίτερα. Ο Νορβηγός άσος έδωσε τις εξηγήσεις του και ο ίδιος θέλει να δώσει τα πάντα για τους “ερυθρόλευκους” και θα συνεχίσει να δουλεύει σκληρά.

Το θέμα έχει να κάνει με το φορμάρισμα του και γενικά να ενσωματωθεί στην τακτική του Μεντιλίμπαρ για να αρχίσει να δείχνει στο χορτάρι τις μεγάλες του δυνατότητες. Με την επανέναρξη του πρωταθλήματος, ο Ολυμπιακός θα έχει ένα απαιτητικό πρόγραμμα και ο Κρίστοφερ Βέλντε είναι απαραίτητος για να βοηθήσει καθώς είναι ποδοσφαιριστής ο οποίος μπορεί να κάνει την διαφορά.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News