Αρης Μάντζιος: «Παίξαμε όμορφο και κάθετο ποδόσφαιρο-Προσγειωμένοι για να βελτιωθούμε»

Ο Ακης Μάντζιος μίλησε στους ποδοσφαιριστές του στο περιθώριο της πρωινής προπόνησης, μοίρασε συγχαρητήρια, αλλά τους ζήτησε να μείνουν σταθερά στο έδαφος και να μην πάρουν τα μυαλά τους… αέρα.

Ο Αρης συμπλήρωσε τρεις διαδοχικές νίκες στο πρωτάθλημα και μία στο κύπελλο βγάζοντας ένα δύσκολο πρόγραμμα και φυσικά στα αποδυτήρια επικρατεί ενθουσιασμός.

Στη διάρκεια της πρωινής προπόνησης στο Νεο Ρύσιο, ο Ακης Μάντζιος συγκέντρωσε τους ποδοσφαιριστές του και τους μίλησε για όσα έχουν πετύχει, μοιράζοντας συγχαρητήρια, αλλά και ζητώντας τους να μείνουν συγκεντρωμένοι, προσγειωμένοι και να δουλέψουν σκληρά καθώς έχουν σημαντικά περθώρια βελτίωσης.

«Συγχαρητήρια για τη νίκη, μπήκαμε από την αρχή στο ματς με πολύ μεγάλη σοβαρότητα και επιθετικότητα. Ειδικά στο πρώτο ημίχρονο είχαμε εξαιρετική εικόνα με πολλά στοιχεία που δουλεύουμε όλο αυτό το διάστημα, δείχνοντας ακόμα μια φορά ότι είμαστε μια πολύ καλή και ποιοτική ομάδα. Παίξαμε πολύ όμορφο και κάθετο ποδοσφαιρο», τόνισε και πρόσθεσε για την επόμενη μέρα:

«Εχουμε πολλά περιθώρια να βελτιωθούμε και να γίνουμε ακόμα καλύτεροι. Πρέπει να είμαστε προσγειωμενοι και να συνεχίσουμε την σκληρή δουλειά, γιατί έχουμε μπροστά μας δύσκολα παιχνίδια».

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News