Αστέρας AKTOR: Οριστική η επιστροφή Παντελίδη

Eurokinissi
Τρίτος προπονητής μέσα σε δύο μήνες για τον Αστέρα AKTOR, που μετά τους Μίλαν Ράσταβατς και Κλοντ Μακελελέ, θα εναποθέσει τις τύχες της ομάδας στον Σάββα Παντελίδη.
Ο Σάββας Παντελίδης θα είναι ο νέος προπονητής του Αστέρα AKTOR, μετά την οριστική συμφωνία που υπήρξε ανάμεσα στις δύο πλευρές. Ο Ελληνας τεχνικός, θα διαδεχθεί τον Κλοντ Μακελελέ, ο οποίος αποπέμφθηκε από τον πάγκο της ομάδας με επεισοδιακό τρόπο.
Ο Παντελίδης θα είναι ο τρίτος προπονητής που αλλάζει μέσα στην σεζόν ο Αστέρας, μιας και εκκίνησε την χρονιά με τον Μίλαν Ράσταβατς, ενώ στην συνέχεια ήρθε η σύντομη θητεία του Κλοντ Μακελελέ.
Ο 59χρονος τεχνικός, επιστρέφει στην ομάδα της Τρίπολης, μετά την σεζόν 2017-18. Τελευταία του δουλειά ήταν στην Λαμία, απ’ όπου αποχώρησε το 2023. Εκτοτε δεν είχε εργαστεί ξανά.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Μεντιλίμπαρ: «Ο τίτλος του πρωταθλητή χειμώνα δεν σημαίνει τίποτα»
- Μήνυμα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για τον τραυματισμό του Τζίμα: «Μείνε δυνατός Στέφανε, είμαστε όλοι δίπλα σου»
- Ολυμπιακή Φλόγα: Ξεκίνησε από το Παναθηναϊκό Στάδιο το ταξίδι της για την Ιταλία
- Μπαφές: «Πάνω από όλα η ασφάλεια φιλάθλων και εργαζομένων, τα κυβικά νερού στην οροφή του ΣΕΦ ήταν ασύλληπτα»
- Σπανούλης: Η Μονακό «έτρεξε» με 125 κι έσπασε το ρεκόρ του Παναθηναϊκού!
