Ολυμπιακός-Πρίμορατς 8-7 πεν.: Νίκη για τους «ερυθρόλευκους»

EUROKINISSI

Νικητής της πρώτης αγωνιστικής του Champions League πόλο ανδρών ο Ολυμπιακός. Η πειραιώτικη ομάδα επικράτησε δύσκολα της Πρίμορατς 8-7 στα πέναλτι (12-12 κανονική διάρκεια), ξεκινώντας με το «δεξί» τις νέες της ευρωπαϊκές αγωνιστικές υποχρεώσεις.

Ζόρικη η πρεμιέρα του  Ολυμπιακού στο Champions League πόλο ανδρών με την ομάδα του Χρβόγιε Κόλιανιν να επικρατεί οριακά της Πρίμορατς με 8-7 στην διαδικασία των πέναλτι (12-12 η κανονική διάρκεια). Οι Πειραιώτες απέσπασαν 2 βαθμούς από την αναμέτρηση και οι φιλοξενούμενοι έναν.

Το φιλμ του αγώνα:

Το πρώτο οκτάλεπτο έκλεισε με την Πρίμορατς να προηγείται με 4-3. Η ομάδα από το Μαυροβούνιο είχε πετύχει τρία τέρματα στον παραπάνω, με τους ερυθρόλευκους να προσπαθούν να ανατρέψουν τα εις βάρους αρνητικά δεδομένα μέσα από την καλή αμυντική λειτουργία.

Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε δυνατά στο δεύτερο οκτάλεπτο, ωστόσο η Πρίμορατς κατάφερε ξανά να πάρει  προβάδισμα δύο τερμάτων. Οι ερυθρόλευκοι στα τελευταία δύο λεπτά έκαναν το comeback, με δύο πέναλτι και ένα γκολ στον παραπάνω, για να κλείσουν το πρώτο μέρος με το υπέρ τους 8-7.

Οι ερυθρόλευκοι βελτίωσαν την άμυνά τους στο τρίτο οκτάλεπτο, με χαρακτηριστικότερη απόδειξη αυτού, το γεγονός ότι το πρώτο γκολ της περιόδου σημειώθηκε 2:50 για το φινάλε του οκταλέπτου. Το σκορ οδηγήθηκε στο 10-9 με τον Ολυμπιακό να διατηρεί το υπέρ του προβάδισμα.

Στην τελευταία (τέταρτη περίοδο) παρά το εξαιρετικό ξεκίνημα της Πρίμορατς οι «ερυθρόλευκοι» κατόρθωσαν να οδηγήσουν την αναμέτρηση στην διαδικασία των πέναλτι, εκεί όπου με αλλεπάλληλες αποκρούσεις του Μάνου Ζερδεβά, οι Πειραιώτες οδηγήθηκαν στην νίκη.

Τα οκτάλεπτα: 3-4, 5-3, 2-2, 2-3

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News