Τζορτζ Μπάλντοκ: Το χρονικό της τραγωδίας

Οι πρώτες στιγμές μετά τον εντοπισμό του άτυχου ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού. Τι ερευνά η Αστυνομία.

Σε σοκ βρίσκεται το ελληνικό ποδόσφαιρο και δη ο Παναθηναϊκός μετά την είδηση του χαμού του Τζορτζ Μπάλντοκ, σε ηλικία 31 ετών.

Μέσα σε δέκα λεπτά έφτασε το ΕΚΑΒ στο σπίτι του Τζορτζ Μπάλντοκ στη Γλυφάδα. Εντόπισε όμως τον 31χρονο άσο νεκρό.

Σύμφωνα με το in.gr, ο ιδιοκτήτης του σπιτιού, έχοντας επικοινωνήσει με τη σύζυγο του Μπάλντοκ μπήκε με το δικό του κλειδί για να δει τι συμβαίνει.

Εκείνος εντόπισε τον ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού δίχως τις αισθήσεις του, στην πισίνα. Η κλήση στο ΕΚΑΒ έγινε ακριβώς στις 22.29. Εκείνο έφτασε στην πόρτα του σπιτιού στις 22.38.

Με βάση το πρωτόκολλο όταν πιστοποιείται θάνατος σε οικία, αναλαμβάνει η Ασφάλεια και συγκεκριμένα η Σήμανση. Όταν έφτασε λοιπόν και εκείνοι και μπήκαν μέσα στο σπίτι συνάντησαν τον ποδοσφαιριστή νεκρό.

Ο κόσμος ήταν ανάστατος στην γειτονιά της Γλυφάδας, κανείς από τους γείτονες δεν φαίνεται να έχει ακούσει κάτι από το σπίτι του Μπάλντοκ εδώ και ώρες.

Δεν πιστοποιεί κανείς, ούτε τον παραμικρό θόρυβο. Ούτε οι άνθρωποι του ΕΚΑΒ που έφτασαν πρώτοι φαίνεται να έχουν ακούσει κάτι.

Ήδη οι άνδρες της ΕΛΑΣ εξετάζουν το υλικό από τις κάμερες της οικίας και παίρνουν καταθέσεις από γείτονες.

Η σορός του άτυχου ποδοσφαιριστή μεταφέρθηκε στο νεκροτομείο για να γίνει νεκροψία-νεκροτομή ώστε να διαπιστωθούν τα αίτια του θανάτου του, ενώ το σπίτι του σφραγίστηκε από την αστυνομία.

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News