Παναθηναϊκός-Μπαρτσελόνα 8-10: Ήττα στην πρεμιέρα του Eurocup για τους πράσινους

EUROKINISSI

Η ανδρική ομάδα πόλο του Παναθηναϊκού ηττήθηκε στην πρεμιέρα του Eurocup από την Μπαρτσελόνα με 8-10 σε εντός έδρας αναμέτρηση.

Με το «αριστερό» ξεκίνησε τις υποχρεώσεις του στο Eurocup η ανδρική ομάδα υδατοσφαίρισης των «πρασίνων» γνωρίζοντας την ήττα με 8-10 από την Μπαρτσελόνα.

Η ήττα αυτή της ομάδας του Δημήτρη Μάζη δυσκολεύει αρκετά την προσπάθειά της να καταλάβει μία από τις δύο προνομιούχες θέσεις, που δίνουν την πρόκριση για τα τα νοκ άουτ παιχνίδια της διοργάνωσης.

Το παιχνίδι ήταν ντέρμπι στο πρώτο ημίχρονο, με τον Παναθηναϊκό να παίζει καλή άμυνα, αλλά να μην αξιοποιεί στην επίθεση τις αποβολές που κέρδιζε συνεχώς ο Παπανικολάου. Στο ξεκίνημα της τρίτης περιόδου, ο Κουρούβανης ισοφάρισε 4-4, αλλά στη συνέχεια ο Κας Τε Ρίλε βρήκε τις λύσεις για την Μπαρτσελόνα και τη βοήθησε να πάρει προβάδισμα δύο τερμάτων (6-4, 7-5 και 8-6). Οι «πράσινοι» συνέχισαν να παλεύουν ως το τέλος, αλλά η ισπανική ομάδα αξιοποίησε τις δύο αποβολές που κέρδισε στο τελευταίο οκτάλεπτο και έφτασε στη νίκη.

Τα οκτάλεπτα: 2-3, 1-1, 3-4, 2-2

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Δημήτρης Μάζης): Ριστίτσεβιτς, Σκλήρας, Νικολαϊδης, Παπανικολάου 2, Γεωργαράς, Αλβέρτης, Κουρούβανης 2, Σγουρίδης, Χατζηγούλας, Παπασηφάκης 3, Αγκόρτσας, Ράσοβιτς 1, Ασβέστης

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ (Αντρέι Ιόσεπ): Ματαρεντόνα, Βέιχ, Βιγιαμαγιόρ, Τε Ρίλε 4, Πρατ, Ραμόν 1, Αντράντε, Φαν ντερ Βάιντεν 2, Γκορία, Γκόμα 2, Ντάουρα 1, Βίνας, Πέρεζ.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News