Αταμάν: «Κάναμε σημαντική ομαδική δουλειά - Αφιερώνουμε τη νίκη στους οπαδούς»
Ικανοποιημένος από την εμφάνιση και την νίκη του Παναθηναϊκού επί της Μπάγερν, ήταν ο προπονητής της ομάδας, Εργκίν Αταμάν.
Ο Παναθηναϊκός επικράτησε με σχετική άνεση επί της Μπάγερν (94-79) και ζευγάρωσε τις νίκες του στην Euroleague. Οι πρωταθλητές Ελλάδας και Ευρώπης έπιασαν καλή απόδοση και άφησαν πολύ ικανοποιημένο τον προπονητή τους, Εργκίν Αταμάν.
Ο Τούρκος τεχνικός θέλησε να αφιερώσει την νίκη στον κόσμο της ομάδας, ενώ εξήρε και την προσωπική απόδοση κάποιων αθλητών του.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του:
«Κάναμε σημαντική ομαδική δουλειά. Βρήκαμε τρόπο να κερδίσουμε. Μερικοί παίκτες ήταν θετικοί. Παίξαμε καλή άμυνα εκτός από την 3η περίοδο. Σταματήσαμε να κινούμε την μπάλα, πήραμε δύσκολα σουτ, δώσαμε πόντους στις αντεπιθέσεις. Με τον Λορένζο και τον Γκραντ ελέγξαμε το ματς.
Ο Ματίας είναι ο MVP αλλά ο Χουάντσο έπαιξε πολύ καλά. Πήρε ριμπάουντ, προσέφερε πολλά. Όλοι το έκαναν. Δύσκολο ματς. Τρομερή ατμόσφαιρα, αφιερώνουμε τη νίκη στους οπαδούς».
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Ολυμπιακός: Όταν τα ερυθρόλευκα «μωρά» έγραψαν ιστορία (vids)
- Παναθηναϊκός Aktor: Τους χόρεψε ο Τι Τζέι και τώρα… Βαλένθια!
- Γιαννακόπουλος: «Ανήθικη κριτική από τα media - Τα αστέρια ξέρουν πότε να λάμψουν»
- Καιρός: Βροχές και μικρή πτώση της θερμοκρασίας την Τετάρτη (vid)
- Αθλητικές μεταδόσεις: Που θα δείτε τον τελικό ΠΑΟΚ - Μπιλμπάο και τα ματς των playouts της Super League
