Φάμελλος: «Ο κατήφορος του ΣΥΡΙΖΑ δεν πάει άλλο – Δεν μπορούν όλα να λύνονται σε επίπεδο εξωδίκων»

Για τις εξελίξεις στα εσωκομματικά του ΣΥΡΙΖΑ μίλησε ο Σωκράτης Φάμελλος, τονίζοντας «όσοι δεν μπορούν να παράξουν πολιτική δημιουργούν αντιθέσεις, εντυπώσεις και δυστυχώς διχασμό».

«Αυτός ο κατήφορος δεν πάει άλλο. Υπάρχει απαξίωση της πολιτικής. Δεν μπορούν όλα τα θέματα να λύνονται σε επίπεδο κουτσομπολιών ή εξωδίκων. Αν είναι δυνατόν», υπογράμμισε ο Σωκράτης Φάμελλος σε συνέντευξή του, εξηγώντας ότι γι’ αυτό και ανέλαβε την «ευθύνη να καταθέσει υποψηφιότητα».

«Εμείς δεν κατηγορούμε την κυβέρνηση ότι δεν εφαρμόζει το κράτους δικαίου και τους κανόνες της Δημοκρατίας; Είναι δυνατόν εμείς να μην εφαρμόζουμε τους δικούς μας κανόνες; Δεν πρέπει να δείχνουμε ένα παράδειγμα; Η πολιτική πρέπει να είναι σοβαρή και συνεπής… είναι δυνατόν να μη λύνουμε τα εσωτερικά προβλήματα με σύνεση; Εδώ δεν υπάρχει σοβαρότητα και σύνεση. Οι κανόνες πρέπει να εφαρμόζονται και δεν μπορώ να ασχολούμαι άλλο με την παραπολιτική», συμπλήρωσε, ενώ δήλωσε «στενοχωρημένος» που «φτάσαμε να συζητάμε στον ΣΥΡΙΖΑ το τι σημαίνει ένα εξώδικο».

«Μέσα στο εξώδικο, επιπλέον χρησιμοποιεί τον τίτλο του προέδρου, κάτι που σημαίνει ότι δεν σέβεται τις αποφάσεις των οργάνων… και δεύτερον λέει στο τέλος ότι θα πάει στις δικαστικές και εισαγγελικές αρχές», σημείωσε.

Διαβάστε περισσότερα εδώ: dailypost.gr

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News