Κόνολι: «Ήμουν αλκοολικός, ο εθισμός με σκότωνε, μπήκα σε κλινική απεξάρτησης το καλοκαίρι»

Συγκλονίζει ο 24χρονος ποδοσφαιριστής.

Ο Ιρλανδός επιθετικός της Σάντερλαντ,  Άαρον Κόνολι, αποκάλυψε ότι πάλεψε με τον αλκοολισμό για αρκετά χρόνια, λέγοντας ότι πέρασε ένα μήνα σε κλινική απεξάρτησης αυτό το καλοκαίρι, αφού συνειδητοποίησε ότι ο εθισμός τον σκότωνε.

Ο 24χρονος μίλησε για τον αλκοολισμό του σε μια συνέντευξη που παραχώρησε στην ιστοσελίδα της Σάντερλαντ, με αφορμή τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Ψυχικής Υγείας.

Ο ίδιος αποκαλεί την αποκατάσταση τον «καλύτερο και χειρότερο» μήνα της ζωής του: «Η ζωή μου ήταν τόσο αδύνατη. Δεν μπορούσα να ελέγξω το αλκοόλ. Έφτασα σε ένα σημείο όπου έπρεπε να πάρω μια απόφαση ότι έπρεπε να πάω σε μια κλινική θεραπείας», τόνισε.
«Είπα στο μάνατζέρ μου να μην επικοινωνήσει με κανέναν σύλλογο. Δεν το έκανα για το ποδόσφαιρο. Το έκανα για να μπορέσω να ξαναπάρω τη ζωή μου», πρόσθεσε.

Ο Κόνολι υπέγραψε στη Σάντερλαντ τον Σεπτέμβριο μετά τη λήξη του συμβολαίου του με τη Χαλ. Δεν έχει αγωνιστεί σε κανένα παιχνίδι ακόμα, αν και ήταν στον πάγκο για την εντός έδρας ισοπαλία 2-2 με τη Λιντς στη Championship στις 4 Οκτωβρίου.

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News