ΟΦΗ Παρασκήνιο: Κύριος ο Δέλλας, δεν ήθελε να «κρεμάσει» την ομάδα του

Η αντρίκια, συγκινητική και άκρως επαγγελματική στάση του 48χρονου προπονητή.

Ο Τραϊανός Δέλλας αποτελεί παρελθόν από τον ΟΦΗ μετά από 8 μήνες θητείας, έχοντας να αντιμετωπίσει ένα προσωπικό ζήτημα που δεν μπορούσε να τον κρατήσει άλλο στην Κρήτη.

Ο «Κολοσσός» πήρε μία δύσκολη απόφαση, η οποία έγινε σεβαστή από την Κρητική ΠΑΕ από την πρώτη στιγμή. Η στάση του δε υποδειγματική και άκρως συγκινητική. Πριν από λίγα 24ωρα ενημέρωσε τον ΟΦΗ ότι πρέπει να μπει τέλος στη συνεργασία για προσωπικούς λόγους, ωστόσο δεν ήθελε να αφήσει «ξεκρέμαστη» την ομάδα του και παρέμεινε στο Ηράκλειο προπονώντας τους παίκτες του, χωρίς κανείς από αυτούς να αντιληφθεί το παραμικρό.

Μάλιστα, ο Μακεδόνας προπονητής ήθελε να μείνει στον ΟΦΗ μέχρι να βρεθεί η διάδοχη κατάσταση για να συνεχίσει την προετοιμασία ενόψει του εντός έδρας αγώνα με τον Παναθηναϊκό. Για να καταλάβετε μάλιστα πόσο σωστά φέρθηκε και πόσο κύριος ήταν προς την ομάδα, ήταν διατεθειμένος να μείνει χωρίς κανένας να μάθει το παραμικρό, για να μη μείνει η ομάδα ούτε μία μέρα χωρίς προπονητή!

Στην ΠΑΕ έτρεξαν άμεσα τις διαδικασίες για τον αντικαταστάτη του και προκρίθηκε η λύση του Μίλαν Ράσταβατς, ο οποίος ήταν μία safe επιλογή, αφού ξέρει καλά το ελληνικό πρωτάθλημα. Έτσι, ο Δέλλας μπορούσε πλέον να αναχωρήσει από το Ηράκλειο αφήνοντας τον ΟΦΗ σε καλά χέρια, με τους ανθρώπους της ομάδας να έχουν να λένε τα καλύτερα για την αντρίκια, συγκινητική και άκρως επαγγελματική στάση του.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News