Υπεράνω Ολων: Δεν χαλάει κανέναν οπαδό του Ολυμπιακού η στελέχωση του ρόστερ με αυθεντικά ταλέντα από την ακαδημία

Στην γωνία περιμένατε να κράξετε, σε περίπτωση που πήγαιναν όλα στραβά με Μπράγκα και Παναθηναϊκό, αλλά δεν σας έκατσε. Γράφει ο Υπεράνω Ολων.

Έχει χαλάσει αρκετούς όπως διαπιστώνω το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός αντιμετώπισε τον Παναθηναϊκό και αν μη τι άλλο δεν έχασε, ενώ κάλλιστα θα μπορούσε να φύγει και νικητής, έχοντας στην 11άδα του ούτε λίγο, ούτε πολύ 4 παίχτες από την ακαδημία του.

Τον 21χρονο βασικό πλέον γκολκίπερ Τζολάκη, τον 24χρονο επίσης βασικό Ρέτσο, και τους 17χρονους Μουζακίτη και Κωστούλα. Και αν ο Μουζακίτης προέκυψε στην 11άδα ας το πούμε έτσι γιατί δεν «βγαίνουν» οι μεταγραφές στα χαφ, οι άλλοι τρεις είναι από επιλογή.

Επιλογή του Ολυμπιακού ήταν να στηρίξει τον Τζολάκη, να μην πάρει δεξί στόπερ και να χρίσει ως 3ο επιθετικό στο ρόστερ τον 17χρονο Κωστούλα. Όπως επιλογή και του Μεντιλίμπαρ ήταν να μπουν στο ρόστερ και οι υπόλοιποι πιτσιρικάδες, Αποστολόπουλος, Κουτσίδης , Μπακούλας και Παπακαννέλος.

Ρε δεν πα να λένε οι «ειδικοί» και οι «γνώστες» του αθλήματος; Δεν χαλάει κανέναν οπαδό του Ολυμπιακού η στελέχωση του ρόστερ με αυθεντικά ταλέντα από την ακαδημία.

Ίσα – ίσα όλοι λέμε , ότι αν έπαιζαν με τον Παναιτωλικό και τον Άρη οι περισσότεροι θα ήταν πιο ωραία η εικόνα του Ολυμπιακού. Σίγουρα πιο γρήγορη, πιο μαχητική και πιο παθιασμένη για την νίκη.

Εσάς που σας χαλάνε όλα αυτά τι ομάδα υποστηρίζετε; Ποιο πρότζεκτ τους σας αρέσει; Και είναι τουλάχιστον ξεφτίλα να λέτε ότι δεν βάζει λεφτά ο Μαρινάκης. Μήπως εννοείτε ότι δεν τα «επενδύει» σωστά ώστε να τον αποθεώνουν κρύβοντας την αλήθεια, όπως κάνετε οι περισσότεροι;

Στην γωνία περιμένατε να κράξετε, σε περίπτωση που πήγαιναν όλα στραβά με Μπράγκα και ΠΑΟ, αλλά δεν σας έκατσε. Δεν χρησιμοποιεί κατ’ ανάγκην τους πιτσιρικάδες ο Μεντιλίμπαρ. Τους υπολογίζει όλους. Για αυτό και «έκοψε» κάποιες μεταγραφές που του προτάθηκαν. Για να βρει χρόνο να αξιοποιήσει τον θησαυρό που του εμπιστεύτηκαν.

Δεν μπορεί να μην μάθατε ότι και οι 4 παίχτες μας που προανέφερα, έχουν μπει για τα καλά στο μπλοκάκι των σκάουτερ μεγάλων ευρωπαϊκών ομάδων. Εκεί δε που θα χαλαστείτε πιο πολύ είναι αν ξαναπουληθεί ο Ρέτσος.

Από την άλλη σας καταλαβαίνω απόλυτα. Ο πιο εύκολος τρόπος να μην μένεις άνεργος και να έχεις πάντα δουλειά, ανεξαρτήτως που θα δουλεύεις είναι να πουλάς συνεχώς αντι- Ολυμπιακοφροσύνη. Να παραποιείς την αλήθεια, να προπαγανδίζεις, εναντίον του Ολυμπιακού και του Μαρινάκη και όλο και κάπου θα βολευτείς.

Από τέτοιους «αντικειμενικούς» έχουν ανάγκη όλα τα υπόλοιπα σωματεία. Να γράφουν και να μεταφέρουν στους οπαδούς των άλλων ομάδων τις διοικητικές επιθυμίες κατά γράμμα. Συμφωνούν δεν συμφωνούν.

Ο Ολυμπιακός δεν έχει ποτέ ομάδα, δεν αξίζει κανένα Πρωτάθλημα που πήρε, ο Μαρινάκης κάνει συνέχεια λάθη, και όλο φεύγει και τον εγκαταλείπει , άσχετα αν είναι ο μακροβιότερος Πρόεδρος. Εκεί που δεν μπορείτε να ρίξετε ούτε κόκκο λάσπης όμως είναι η κατάκτηση του Ευρωπαϊκού.

Εκεί σας ξεφτίλισε δημοσίως. Όπως και τα Πρωταθλήματα που πήρε με την «δική» σας ΕΠΟ, αλλά και πως «έχασε» τα υπόλοιπα της δήθεν εξυγίανσης. Γιατί ΟΛΟΙ ξέρετε τι παίχτηκε.

Αλήθειες δεν θέλετε; Αλήθειες θα ακούτε.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News