Αρης: Ο Σιφουέντες και οι άλλοι

Ο μέσος από το Εκουαδόρ αποτελεί εγγύηση στη μεσαία γραμμή και έχει πρωταγωνιστικό ρόλο, με του Αρη να αρχίζει να κάνει σκέψεις για τον τρόπο που θα τον κρατήσει και μετά τη φετινή σεζόν.

Εδώ και καιρό οι άνθρωποι του Αρη προσπαθούσαν να βρουν τρόπο για να συμφωνήσουν με τον Λόρεν Μορόν ώστε να υπογράψει επέκταση του συμβολαίου του με αναπροσαρμογή των οικονομικών όρων.

Ηταν το νούμερο 1 ζήτημα στην επικαιρότητα του συλλόγου και είναι γεγονός πως το ναι του Ισπανού έφερε ανακούφιση στα γραφεία της Αλκμήνης, καθώς συμφώνησε να μείνει στην ομάδα ένα τεράστιο περιουσιακό στοιχείο.

Προτού όμως ηρεμήσουν για τα καλά, ανοίγουν στα γραφεία του Αρη τον φάκελο του Χοσέ Σιφουέντες, που ήρθε με τη μορφή δανεισμού από τη Ρέιντζερς.

Οι εμφανίσεις που κάνει στις πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος και το δέσιμο που έχει με τον Μόντσου στη μεσαία γραμμή, αναγκάζουν τη διοίκηση του Αρη να κινηθεί μεθοδικά και με πρόγραμμα για να συζητήσει τους οικονομικούς όρους, ώστε στο τέλος της σεζόν να αποκτηθεί με μεταγραφή. Δεν είναι εύκολη περίπτωση, αλλά ο Αρης έχει κάνει προεργασία και θα προσπαθήσει να τον κρατήσει με συμφέροντες όρους, πριν η φήμη του φτάσει ακόμα πιο μακριά.

Ο μέσος από το Εκουαδόρ αποτελεί εγγύηση στη μεσαία γραμμή και έχει πρωταγωνιστικό ρόλο. Παράλληλα θα εξεταστούν και τα συμβόλαια των παικτών που λήγουν στο τέλος της σεζόν, ειδικά αυτό του Νταρίντα, που παραμένει παίκτης πρώτης γραμμής, έστω κι αν έχει χάσει το ρόλο του βασικού στις πρώτες αγωνιστικές.

Στους παίκτες αυτούς είναι και οι Φετφατζίδης, Βέλεθ και Μοντόγια, που έχουν ρόλο στην ομάδα και βρίσκονται στο ροτέισον σε κάθε παιχνίδι, ενώ ακολουθούν οι περιπτώσεις των Φατόρε, Σαβέριο, Πάρντο και Κυριαζή.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στην SPORTDAY που κυκλοφορεί
Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News