Ελίασον: «Είναι απόλαυση να παίζω με τους νέους συμπαίκτες μου - Το μυαλό μόνο στην ΑΕΚ»

EUROKINISSI

Ο Νίκλας Ελίασον ξεκαθάρισε ότι το μυαλό του είναι αποκλειστικά στην ΑΕΚ, παρά τα σενάρια που τον συνδέουν με ομάδες του MLS

Κλείνει… τα αυτιά του και δεν ασχολείται με τίποτα άλλο πέρα από την ΑΕΚ ο Νίκλας Ελίασον, που παραχώρησε συνέντευξη και μίλησε για τα διάφορα μεταγραφικά σενάρια. Ο Σουηδός αναφέρθηκε και στην αποτυχία της Ευρώπης, ενώ μίλησε για τους νέους του συμπαίκτες.

Αναλυτικά:

«Δεν έχω ιδέα για τα σενάρια. Επικεντρώνομαι μόνο στην ΑΕΚ αυτή τη στιγμή και ότι πρέπει να κάνουμε καλά πράγματα. Για να πάω όσο καλύτερα γίνεται τόσο με την Εθνική ομάδα όσο και με τον σύλλογό μου.

Δεν καταφέραμε να παίξουμε στην Ευρώπη αυτή τη σεζόν, αλλά η ομάδα πάντα στοχεύει να είναι εκεί. Ήταν απογοητευτικό που συνέβη τόσο νωρίς στη σεζόν, αλλά η προσοχή είναι τώρα μόνο στην κατάκτηση του πρωταθλήματος και ας ελπίσουμε ότι θα τα πάμε καλύτερα στην Ευρώπη την επόμενη σεζόν.

Έχουμε μια εξαιρετική ομάδα και ο σύλλογος έχει επενδύσει πολύ σε καλούς παίκτες. Είναι απόλαυση να παίζω μαζί τους. Θέλεις να έχεις μια υψηλού επιπέδου και ανταγωνιστική ομάδα».

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News