Παναθηναϊκός: Ο Σπόραρ της Κρήτης

Ο Σλοβένος επιθετικός θα σηκώσει το βάρος της απουσίας του Φώτη Ιωαννίδη.

Στα δύο τελευταία παιχνίδια του Παναθηναϊκού πριν απ’ τη διακοπή των Εθνικών Ομάδων, με την Μπόρατς στην Μπάνια Λούκα και με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ, βγήκε απ’ τη «ναφθαλίνη» έπειτα από «απουσίες» στα 4 απ’ τα 5 ματς που είχαν προηγηθεί και 14 λεπτά παρουσίας στον αγώνα με την Καλλιθέα στη Λεωφόρο.

Είναι αλήθεια πως ο Αντράζ Σπόραρ δεν είναι και στην καλύτερη ψυχολογική κατάσταση εδώ και καιρό, νιώθοντας σαν να βρίσκεται στον «αέρα» απ’ την στιγμή που δεν ολοκληρώθηκε η μεταγραφή του στη Σλόβαν Μπρατισλάβας το περασμένο καλοκαίρι, ωστόσο, εφόσον παρέμεινε στο ρόστερ, ο Ντιέγκο Αλόνσο θα τον υπολογίζει κανονικά, έχοντας ανέβει πλέον ως Νο2 στις επιλογές του. Και μετά τη διακοπή θα πρέπει να σηκώσει πάνω του το «βάρος» της απουσίας του «λαβωμένου» Φώτη Ιωαννίδη, σε ένα άκρως καθοριστικό ματς με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο.

Και σε μία έδρα που έχει φτιάξει τη δική του «παράδοση», καθώς είχε σκοράρει και στις δύο προηγούμενες επισκέψεις του με το «τριφύλλι».

Την περίοδο 2022/23 είχε κάνει το 0-2 από ασίστ του Αϊτόρ στο 33’, ενώ πέρσι ισοφάρισε στο 83’ σε 2-2 μετά από φάση διαρκείας στην περιοχή της κρητικής ομάδας.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News