Τα «γυρίζει» ο Λιάνης για τη συνομιλία Τσίπρα-Βενιζέλου: «Η αλήθεια είναι πως υπερέβαλα»

Μετά τις έντονες αντοδεάσεις που προκάλεσαν οι δηλώσεις του Γιώργου Λιάνη για το περιεχόμενο της επικοινωνίας του Αλέξη Τσίπρα με τον Ευάγγελο Βενιζέλο, ο κ. Λιάνης ανασκεύασε.

Υπενθυμίζεται ότι χθες, εμμέσως πλην σαφώς, ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Λιάνης, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Mega και στην Αναστασία Γιάμαλη, άφησε να εννοηθεί πως ο Αλέξης Τσίπρας φέρεται να παραδέχθηκε πως ήταν λάθος η παραπομπή του Ευάγγελου Βενιζέλου για την υπόθεση Novartis, επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ.

Ωστόσο, από το περιβάλλον του Αλέξη Τσίπρα, σχολιάζοντας τα δημοσιεύματα για επικοινωνίες του πρώην προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ με πολιτικά πρόσωπα και αντιπάλους του, τόνιζαν πως δεν έχουν σχέση με την πραγματικότητα.

Η δήλωση του Γιώργου Λιάνη

Ο κ. Λιάνης, σε δήλωσή του στο enikos.gr, είπε τα εξής σχετικά με τη συγκεκριμένη αναφορά του, στο πλαίσιο της συνέντευξης που παραχώρησε στην εκπομπή της Αναστασίας Γιάμαλη στο Mega: «Στην κυριακάτικη συμμετοχή μου στην εκπομπή της κ. Γιάμαλη στο Mega είπα ότι γνωρίζω πως ο κ. Τσίπρας έκανε ένα τηλεφώνημα σε υψηλόβαθμο στέλεχος του ΠΑΣΟΚ και ζήτησε συγγνώμη για την υπόθεση Novartis.

Η αλήθεια είναι πως υπερέβαλα, στηριζόμενος στα όσα είπε ο κ. Τσίπρας στο συνέδριο της “Καθημερινής”, πριν από λίγο καιρό, ότι δηλαδή κάναμε λάθος χειρισμούς στην υπόθεση Novartis και βάλαμε στο ίδιο τσουβάλι ανθρώπους που είχαν εμπλακεί, με άλλους που δεν είχαν.

Διαβάστε περισσότερα εδώ: dailypost.gr

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News