Παναθηναϊκός: Συγκινητικές στιγμές στο Κορωπί - Τίμησαν τη μνήμη του Μπάλντοκ πριν την έναρξη της προπόνησης

Οι παίκτες και το τεχνικό τιμ του Παναθηναϊκού επέστρεψαν το απόγευμα της Δευτέρας (14/10) στο «Γ. Καλαφάτης» σε μία τρομερά δύσκολη συνθήκη, μετά τον θάνατο του Τζορτζ Μπάλντοκ από πνιγμό στην πισίνα του σπιτιού του στη Γλυφάδα την περασμένη Τετάρτη (9/10).

Μετά την ακύρωση των προπονήσεων της Πέμπτης και της Παρασκευής και το ρεπό που έδωσε στην ομάδα το Σαββατοκύριακο ο Ντιέγκο Αλόνσο, οι «πράσινοι» γύρισαν στο προπονητήριο του «τριφυλλιού» μέσα σε πολύ «βαρύ» κλίμα απ’ την ανείπωτη τραγωδία που συνέβη πριν από λίγες μέρες.

Πριν την έναρξη της απογευματινής προπόνησης δε, κατόπιν επιθυμίας του Αλόνσο, όλοι οι ποδοσφαιριστές, σύσσωμο το επιτελείο του ποδοσφαιρικού τμήματος αλλά και εργαζόμενοι στο προπονητικό κέντρο, σχημάτισαν έναν κύκλο στη μεσαία γραμμή του γηπέδου και κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του Μπάλντοκ.

Ακολούθως οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού πραγματοποίησαν την πρώτη προπόνησή ους μετά την σοκαριστική απώλεια του συμπαίκτη τους, καθώς εκ των πραγμάτων έπρεπε να ξεκινήσει και η προετοιμασία ενόψει του κυριακάτικου (20/10, 18:00) αγώνα με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News