Ολυμπιακός: Η επιστροφή στις προπονήσεις και οι Τσικίνιο, Γουίλιαν, Μαρτίνς

Ολυμπιακός: Η επιστροφή στις προπονήσεις και οι Τσικίνιο, Γουίλιαν, Μαρτίνς

Ο Ολυμπιακός ξεκινάει τις προπονήσεις μετά το ρεπό που έδωσε ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ και το ενδιαφέρον, εκτός από την επιστροφή των διεθνών, έχει να κάνει με τους Τσικίνιο, Γουίλιαν, Ζέλσον Μαρτίνς και αν θα προλάβουν το ματς με τον Λεβαδειακό

Ο Ολυμπιακός αφήνει πίσω το ρεπό που έδωσε ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ και ξεκίνησε από την Παρασκευή το απόγευμα ουσιαστικά. Οι «ερυθρόλευκοι» θα βρεθούν στο Ρέντη για να αρχίσουν να μπαίνουν και στο κλίμα του… μαραθωνίου αγώνων που τους περιμένει, με την έναρξη να γίνεται την Κυριακή απέναντι στον Λεβαδειακό.

Το θέμα έχει να κάνει και με τους Τσικίνιο, Γουίλιαν, Ζέλσον Μαρτίνς και αν έχουν ξεπεράσει τους τραυματισμούς τους. Πολλά θα φανούν στο σημερινό πρόγραμμα.

Χθες τόσο ο Ζέλσον όσο και ο Γουίλιαν πήγαν στου Ρέντη για να κάνουν τα προγράμματά τους και ήδη είναι καλύτερα με τις πιθανότητες να είναι με το μέρος τους για να μπουν σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων. Κάτι που ισχύει και για τον Ζέλσον Μαρτίνς, αν και ο Πορτογάλος θέλει μια παραπάνω προσοχή.

Τα προγράμματα τους ακολούθησαν τις μέρες του ρεπό, οι Σέρτζιο Ολιβέιρα, Γιουσούφ Γιαζίτσι, προκειμένω να είναι φτάσουν στο επιθυμητό επίπεδο φυσικής κατάστασης.

Ο Ολυμπιακός και οι διεθνείς

Πάντως ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, που καταστρώνει τα πλάνα του έχοντας κατά νου ότι ακολουθεί και το παιχνίδι με την Μάλμε στη Σουηδία την επόμενη Πέμπτη για το Europa League, θα έχει την ομάδα του σε πλήρη σύνθεση στου Ρέντη από την προσεχή Πέμπτη.

Κι αυτό γιατί τότε αναμένεται να μπει στις προπονήσεις ο Ελ Κααμπί, που σήμερα παίζει με το Μαρόκο απέναντι στην Κεντροαφρικανική Δημοκρατία.

Επίσης σήμερα θα απουσιάσουν οι Μουζακίτης, Κωστούλας, Αποστολόπουλος και Πιρόλα που έχουν υποχρεώσεις με τις Ελπίδες, αλλά και ο Στάμενιτς που έπαιξε βασικός χθες στο φιλικό της Νέας Ζηλανδίας με τη Μαλαισία (4-0) και άρχισε το μεγάλο ταξίδι της επιστροφής στην Αθήνα. Αντίθετα επιστρέφουν από σήμερα ο Γιάρεμτσουκ και ο Κάρμο, που ολοκλήρωσαν τη δική τους παρουσία με Ουκρανία και Ανγκόλα αντίστοιχα.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News