Μιχάλης Μπούσης: Συγχαίρει τον Παναθηναϊκό που θα πληρώσει όλο το συμβόλαιο στον Μπάλντοκ
Η σπουδαία κίνηση των ιθυνόντων του Παναθηναϊκού να πληρώσουν όλο το συμβόλαιο του αδικοχαμένου Μπάλντοκ, σχολιάστηκε θετικά από τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ ΟΦΗ, Μιχάλη Μπούση, σε ανάρτησή του στο Instagram.
Την εκτίμησή του στην αξιέπαινη απόφαση του «τριφυλλιού» να πληρώσει ολόκληρο του συμβόλαιο του Μπάλντοκ (μέχρι το 2027) στην οικογένειά του, φανέρωσε με ανάρτησή του στο Instagram ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΟΦΗ Μιχάλης Μπούσης.
Υπενθυμίζουμε ότι ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει την Κυριακή (20/10, 18:00) στο Θ. Βαρδινογιάννης τον ΟΦΗ, με μοναδικό στόχο το διπλό και την επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα.
Η σχετική ανάρτηση του Μπούση:

TAGS
# Super League
# Ελλάδα
# Μιχάλης Μπούσης
# ΟΦΗ
# Παναθηναϊκός
# Ποδόσφαιρο
# Ποδόσφαιρο
# Τζορτζ Μπάλντοκ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Πλέι οφ: Η βαθμολογία και οι επόμενες αγωνιστικές μέχρι το φινάλε
- Καραπαπάς για το 1-0 του ΠΑΟΚ: «Πώς μέτρησε αυτό το γκολ και το δικό μας με την ΑΕΚ ακυρώθηκε;»
- ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός: Εντονες «ερυθρόλευκες» διαμαρτυρίες για το γκολ του Γερεμέγεφ
- Μεντιλίμπαρ: «Κάναμε ένα παιχνίδι που ήταν φτιαγμένο έτσι για να κερδίσουμε, τους χαρίσαμε δύο γκολ»
- Παναθηναϊκός Μεταγραφές: Ξεκινά και πάλι το... σίριαλ για Βαλαντσιούνας
