Παναθηναϊκός: Σκέψη για Ουναχί μαζί με τον Μπακασέτα!

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Η προοπτική ταυτόχρονης παρουσίας στην ενδεκάδα του Μαροκινού μαζί με τον αρχηγό της Εθνικής, η ανάγκη για επιλογές στο γκολ, το πλάνο εν όψει ΟΦΗ.

Ο οργανισμός του Παναθηναϊκού καλείται να διαχειριστεί τον θρήνο και τη συντριβή μετά τον θάνατο του Τζορτζ Μπάλντοκ, καθότι οι συνθήκες επιβάλλουν να ξαναβρεί τα πατήματά του και να μπει σε αγωνιστική διαδικασία, εν όψει του αγώνα με τον ΟΦΗ.

Ο Ντιέγκο Αλόνσο είδε τους Μπακασέτα, Βαγιαννίδη, Τσέριν, Σπόραρ και Ινγκασον να επιστρέφουν στη χθεσινή προπόνηση, μετά την ολοκλήρωση των υποχρεώσεών τους με τις εθνικές ομάδες τους και σιγά-σιγά αρχίζει να σχηματοποιεί τις σκέψεις του για την ενδεκάδα και το συνολικό πλάνο με το οποίο θα πορευτεί ο Παναθηναϊκός στο κυριακάτικο παιχνίδι.

Από χθες άρχισαν να μπαίνουν στο πρόγραμμα και κομμάτια τακτικής, με τον Ουρουγουανό να κάνει σοβαρές σκέψεις για να χρησιμοποιήσει μαζί στην ενδεκάδα τον Ουναχί (έπαιξε 90’ και ήταν ξανά εξαιρετικός και στο δεύτερο ματς του Μαρόκου με τη Κεντροαφρικανική Δημοκρατία, ενώ γυρίζει αύριο στο Κορωπί) και τον Μπακασέτα στο «8» και στο «10» αντίστοιχα, με τον Αράο στο «6». Κάτι που -ουσιαστικά- θα έχει την ευκαιρία να προβάρει στην αυριανή προπόνηση, θέλοντας -ελλείψει του Ιωαννίδη- να έχει στην ενδεκάδα δύο παίκτες με κάθετο παιχνίδι και δυνατότητα να του προσφέρουν περισσότερες επιλογές στο γκολ.

Μετά τη συνθήκη που δημιουργήθηκε έπειτα απ’ τον χαμό του Μπάλντοκ, είναι πολύ πιθανό να ενεργοποιηθεί ξανά ο Βαγιαννίδης στο δεξί άκρο της άμυνας, με τις επόμενες συζητήσεις γύρω απ’ το συμβόλαιό του να πηγαίνουν σε δεύτερο χρόνο.

Χθες το απόγευμα οι «πράσινοι» ξεκίνησαν το πρόγραμμα με προθέρμανση, συνέχισαν με «κορόιδο», ασκήσεις κυκλοφορίας της μπάλας κι ολοκλήρωσαν με τακτική και παιχνίδι. Θεραπεία και ατομικό ακολούθησαν ξανά οι «λαβωμένοι» Φώτης Ιωαννίδης (θλάση στον προσαγωγό) και Φίλιπ Μαξ (φλεγμονή στον αστράγαλο).

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στην SPORTDAY που κυκλοφορεί
Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News