Ολυμπιακός: Χαμός στη Σερβία με Πετρούσεφ, λένε ότι κλείνει στον Ερυθρό Αστέρα-Διπλή διάψευση!

Ο Φίλιπ Πετρούσεφ, λέγεται τις τελευταίες ώρες ότι συμφώνησε με τον Ερυθρό Αστέρα, ταράζοντας τα νερά στην Ευρωλίγκα. Ωστόσο ο ατζέντης του και ο Ολυμπιακός διαψεύδουν

Ο Φίλιπ Πετρούσεφ, όπως αναφέρει η σελίδα sportske.net, θα είναι οριστικά παίκτης του Ερυθρού Αστέρα για τη χρονιά που μόλις ξεκίνησε.

Το δημοσίευμα μιλάει για οριστική συμφωνία ανάμεσα σε όλες τις πλευρές και τονίζει ότι είναι θέμα χρόνου να ολοκληρωθεί το deal του Σέρβου με την ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου, ο οποίος ήθελε τον 23χρονο πάουερ φόργουορντ από το καλοκαίρι.

Ο Σέρβος δημοσιογράφος αναφέρει στο αποκαλυπτικό δημοσίευμα του πως ο φόργουορντ του Ολυμπιακού έχει συμφωνήσει με τον Ερυθρό Αστέρα, χωρίς ωστόσο να διευκρινίζει αν πρόκειται για δανεισμό.

Το μόνο που σίγουρο είναι ότι ο Πετρούσεφ με την επιστροφή και του Νίκολα Μιλουτίνοφ θα δει τον χρόνο του να μειώνεται κι άλλο, όπως τονίζουν οι Σέρβοι, για αυτό τον λόγο και ο Ερυθρός Αστέρας μπήκε ξανά γερά στο «κόλπο» της απόκτησης του.

Αξίζει να σημειωθεί πως το δημοσίευμα αναφέρει ότι η συμφωνία είναι οριστική, ενώ τα σενάρια τις τελευταίες ώρες δίνουν και παίρνουν στη Σερβία για την επιστροφή του Πετρούσεφ στον Ερυθρό Αστέρα.

 

Αναλυτικά τι αναφέρει το δημοσίευμα των Σέρβων για τον Πετρούσεφ:

«Σύμφωνα με τις πληροφορίες του «Sportske.net», ο Πετρούσεφ θα γίνει παίκτης του Ερυθρού Αστέρα και θα μοιράζεται τα λεπτά με τον Mike Daum στη θέση «4». Αν και ο Αμερικανός έπαιξε εξαιρετικά στα τελευταία παιχνίδια, είναι ξεκάθαρο ότι η ομάδα χρειάζεται βάθος σε αυτή τη θέση. Ήταν γνωστό πριν από ένα μήνα, όταν ο πρωταθλητής της ABA League ήταν κοντά στο να φέρει τον Σέρβο διεθνή, αλλά οι τραυματισμοί των Μουσταφά Φαλ και Νίκολα Μιλουτίνοφ δεν επέτρεψαν την ολοκλήρωση του deal,

Ωστόσο, όσο επιστρέφουν, αυξάνεται και ο χρόνος συμμετοχής τους, ενώ ο Γιώργος Μπαρτζώκας εμπιστεύεται αρκετά τον Μόουζες Ράιτ».

Διπλή διάψευση…

Σε αντίθεση με όσα υποστηρίζουν στη Σερβία, ο ατζέντης του Πετρούσεφ και ο Ολυμπιακός διαψεύδουν. «Υπολογίζεται κανονικά στο πλάνο της ομάδας. Δεν υπάρχει καμία διάθεση να δοθεί σε άλλη ομάδα», ξεκαθάρισαν στον Ολυμπιακό.

Ο Μίσκο Ραζνάτοβιτς έγραψε στα social media: «Δυστυχώς όλες οι πληροφορίες για ενίσχυση ομάδων του Βελιγραδίου στην Ευρωλίγκα, που παρουσιάστηκαν σήμερα, είναι εντελώς λανθασμένες. Δεν έχει επιτευχθεί καμία συμφωνία και δεν έχουν υπάρξει συζητήσεις τις δύο τελευταίες εβδομάδες».

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News