ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Β': Ήττα στην Ξάνθη, γκολ από Πινακά

Οι Ακρίτες επικράτησαν με 3-1 στο γήπεδό τους, με ανατροπή στο σκορ…

Ένα ακόμη φιλικό ματς προετοιμασίας, έδωσαν Ξάνθη και Ολυμπιακός Β’ ενόψει του πρωταθλήματος της Super League 2. Οι Ακρίτες έπαιξαν στο γήπεδό τους και νίκησαν με 3-1 τους Πειραιώτες.

Από πλευράς Ολυμπιακού να σημειωθεί πως βασικός έπαιξε ο Πινακάς και σημείωσε το μοναδικό γκολ της ομάδας του. Γκολ μάλιστα με το οποίο ο Ολυμπιακός προηγήθηκε στο 9′.

Η Ξάνθη όμως αντέδρασε και στο 24′ ισοφάρισε με τον Κρητικό, ενώ έκανε και την ανατροπή στο σκορ με το γκολ του Μπάτζιου στο 45′! Οι γηπεδούχοι μπόρεσαν να σημειώσουν και τρίτο γκολ στο 67′ με τον Γκόμεθ.

ΞΑΝΘΗ (Τζέιμι Μονρόι): Ίτσο, Μπάτζιος (88′ Πολίμος), Μιχαήλ, Δεληγιαννίδης (60′ Φαζός), Ουνγιαλίδης (79′ Δημητριάδης), Βιθέντε, Θυμιάνης (82′ Μόνχε), Τσέλιος (73′ Μοχάμεντ Άνταμ), Μονρόουζ (60′ Τζανακάκης), Κρητικός (46′ Γκουνσάρι), Ιμπράιμι (60′ Πλατέλλας).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Β’ (Αριέλ Ιμπαγάσα): Στουρναράς (60′ Νίκας), Ετιέν, Μπαγκαλιάνης (65′ Αποστολόπουλος), Μαυρουδής (60′ Σαπουντζής), Ξενιτίδης, Βοΐλης, Πινακάς (74′ Ντόη), Κωστή, Νίκολιτς, Κίτσος (65′ Τσέλιος Αν.), Καλογερόπουλος.

* Η φωτογραφία είναι από την ιστοσελίδα sportsaddict.gr.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News