Παναθηναϊκός: Τα «κανονάκια» τελειώνουν - Ή τώρα ή ποτέ!

Ως μια καλή ευκαιρία για ένα ολικό restart στην σεζόν, βλέπουν στον Παναθηναϊκό την Κυριακάτικη (20/10 18:00), εκτός έδρας αναμέτρηση με τον ΟΦΗ. Το παράδειγμα την Εθνικής Ελλάδας που πρέπει να ακολουθήσουν οι «πράσινοι».

Ο Παναθηναϊκός ετοιμάζεται να αντιμετωπίσει τον ΟΦΗ (Κυριακή 20/10 18:00), σε μία απαιτητική εκτός έδρας αποστολή, η οποία αποτελεί την τέλεια ευκαιρία για μία νίκη με πειστική εμφάνιση, ώστε να… γυρίσει το τσιπάκι ενόψει της συνέχειας της χρονιάς. Η ομάδα του… ακροβάτη Ντιέγκο Αλόνσο, έχει μπροστά της τρία δύσκολα παιχνίδια (ΟΦΗ εκτός, Τσέλσι εντός, Αρη εντός), που θα καθορίσουν πολλά για την συνέχεια της χρονιάς, αλλά και για την παρουσία του Ουρουγουανό στον πάγκο.

Το ζήτημα που μονοπωλούσε το ενδιαφέρον στο πράσινο στρατόπεδο, ήταν δίχως αμφιβολία ο αδόκητος χαμός του Τζορτζ Μπάλντοκ. Το κενό που άφησε ο Ελληνοβρετανός αμυντικός είναι δυσαναπλήρωτο, τόσο αγωνιστικά, αλλά κυρίως εξωαγωνιστικά, καθώς με το χαμόγελο και την μαχητικότητά του έδινε θετική αύρα στα αποδυτήρια.

Παρ’ όλα αυτά, όπως συνέβη και στην Εθνική Ελλάδας, αυτό το τραγικό συμβάν μπορεί να γίνει η σπίθα που έλειπε από τον Παναθηναϊκό, να ενώσει τους ποδοσφαιριστές περισσότερο για να παλέψουν για τον κοινό τους σκοπό, εις μνήμη του εκλιπόντος συμπαίκτη τους.

Το σύνθημα άλλωστε, το έδωσε ο Τάσος Μπακασέτας, τόσο μέσω των όσων είπε στα αποδυτήρια, όσο και με την αγωνιστική του παρουσία στις δύο αναμετρήσεις με το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, που ήταν συγκλονιστική. Ανάλογη παρουσία αναμένει και ο Ντιέγκο Αλόνσο από τον Ελληνα διεθνή, που εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα βρίσκεται στο βασικό σχήμα την Κυριακή, ενδεχομένως μαζί με τον Ουναΐ.

Επιπλέον, ο Μπαρτολομέι Ντραγκόφσκι πιθανότατα θα δώσει το παρόν, καθώς έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό που τον ταλαιπωρούσε, ενώ την θέση του τραυματία Φώτη Ιωαννίδη, ερίζουν οι Αντράζ Σπόραρ και Αλεξάντερ Γερεμέγεφ, με τον Σλοβένο να φαίνεται πως έχει ένα ελαφρύ προβάδισμα αυτή τη στιγμή.

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News