Αρης: Ξαφνικό πρόβλημα με Σίστο, δύσκολα με Καλλιθέα λόγω ίωσης

Ο Ακης Μάντζιος αναγκάζεται να αναπροσαρμόσει τα πλάνα του για τον αγώνα του Αρη με την Καλλιθέα καθώς ο Πιόνε Σίστο δεν προπονήθηκε εξαιτίας ίωσης

Μία μέρα πριν από την τελευταία προπόνηση του Αρη για τον αγώνα με την Καλλιθέα στο Κλεάνθης Βικελίδης, ο Ακης Μάντζιος οδηγείται υποχρεωτικά σε νέο πλάνο, καθώς ο Πιόνε Σίστο έμεινε εκτός προπόνησης λόγω ίωσης και η συμμετοχή του θεωρείται εξαιρετικά αμφίβολη.

Ο Δανός εξτρέμ θα ξεκινούσε στο αριστερό άκρο της επίθεσης με ειδικό ρόλο, αλλά καθώς απομένει μία προπόνηση, δύσκολα θα αλλάξουν τα δεδομένα. Αν δεν καταφέρει να αγωνιστεί, το πιθανότερο είναι να ξεκινήσει στο αρχικό σχήμα ο Σουλεϊμάνοφ και να μεταφερθεί αριστερά ο Κλέιτον Ντιαντί για να καλύψει το κενό του Σίστο.

Υποψήφιος για μια θέση στην ενδεκάδα είναι και ο Κίκε Σαβέριο.

Η ενημέρωση του Αρη

Με την προπόνηση, που θα γίνει αύριο το απόγευμα στο Δασυγένειο Αθλητικό Κέντρο, ολοκληρώνεται η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ για την αναμέτρηση με την Athens Kallithea στο Κλεάνθης Βικελίδης (20/10, 20:00), στο πλαίσιο της 8ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος «Stoiximan Super League» της αγωνιστικής περιόδου 2024-2025.

Σήμερα, Παρασκευή, το πρόγραμμα περιλάμβανε πρωινή προπόνηση στο «Δασυγένειο» (ενεργοποίηση, rondo game, ασκήσεις ταχύτητας, παιχνίδι επιθετικής ανάπτυξης και τελειώματα φάσεων).

Ο Πιονέ Σίστο δεν προπονήθηκε, λόγω ίωσης, ενώ στον αντίποδα στο σημερινό πρόγραμμα συμμετείχε ο Άλβαρο Σαμόρα, ο οποίος ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της Κόστα Ρίκα.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News