Ολυμπιακός: Η παρακάμερα από το ταξίδι για την Κωνσταντινούπολη!

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός, δημοσίευσε ένα βίντεο από την αναχώρηση των «ερυθρόλευκων» για την Κωνσταντινούπολη για το αποψινό (18/10) ματς με την Αναντολού Εφές για την Ευρωλίγκα, στο οποίο απεικονίζονται οι αποτελούντες την αποστολή σε χαρούμενες στιγμές.

Η πρώτη «διαβολοβδομάδα» της Euroleague φτάνει στο τέλος της, με τον Ολυμπιακό να αναζητά τη δεύτερη νίκη του για να κλείσει με τον καλύτερο τρόπο την παρθενική διπλή αγωνιστική της σεζόν.

Οι «Ερυθρόλευκοι» ταξίδεψαν χθες (17/10) το απόγευμα στην Κωνσταντινούπολη καθώς απόψε (18/10, 20:30) θα φιλοξενηθούν από την Αναντολού Εφές στο νεόδμητο γήπεδό της, στο πλαίσιο της 4ης στροφής της Euroleague.

Η πειραϊκή ΚΑΕ ανήρτησε σήμερα (18/10) ένα όμορφο βίντεο από το ταξίδι της ομάδας προς την Πόλη, με τα πλάνα μάλιστα από το κλειστό που θα φιλοξενήσει το παιχνίδι να είναι εντυπωσιακά. Φυσικά οι Γάλλοι παίκτες του Ολυμπιακού Φαλ και Φουρνιέ τα είπαν με τους αντίστοιχους της Εφές, Μπομπουά και Πουαριέ, ενώ ο Γιώργος Μπαρτζώκας είχε μια ωραία στιγμή με τον συνάδελφό του, Τόμισλαβ Μιγιάτοβιτς.

Απολαύστε το:

 

 

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News